Asya Širovnik Moškon je uspešna in mednarodno priznana spiritualna voditeljica, hipnoterapevtka in avtorica. Njeno delo je posvečeno iskanju človeške in dušne prvobiti in Resnice, dvigovanju zavesti posameznika in kolektivnega dviga zavesti družbe. Asyino Odkrivanje Resnice lahko spoznamo z branjem njenih del in intervjujev, medtem ko njeno učenje lahko spremljamo tudi na seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Asya govori sedem tujih jezikov, sodeluje z uglednimi duhovnimi učitelji in organizacijami ter s svojim delom sodeluje v preobrazbi uspešnih podjetij in posameznikov.

Asyino potovanje
Asya Širovnik Moškon je trajno živela na različnih koncih sveta. Kot pravi Asya, ji je vsaka kultura podarila nove uvide v življenje ljudi in njihovo sprejemanje temeljnega namena in poslanstva življenja. Zgodnje otroštvo je preživela v Sloveniji, takrat še nekdanji Jugoslaviji, od koder se je z družino preselila na Nizozemsko. Kasneje je šolanje nadaljevala na mednarodni  šoli in se tako izobraževala v različnih evropskih državah. Preplet izkušenj iz življenja na Mediteranu v Španiji, Italiji in Grčiji je nadgradila v času študija z opazovanjem ameriških sanj v Bostonu in San Franciscu, ki jih je kot uspešna poslovna ženska uresničila na povsem drugem koncu sveta, na Novi Zelandiji. Iz etabliranega poslovnega sveta jo je pot nato vodila na bolj sproščeno Tajsko, kjer je največje modrosti prevzela od najpreprostejših ljudi. Refleksija kultur, navad, religij in božanstev je Asyine sposobnosti razvilo do te mere, da se lahko danes sporazumeva in spoji z najrazličnejšimi kulturami. Neverbalna komunikacija, čutenje in empatija sta Asyi pomagali pri sprejemu izročila Maorov na Novi Zelandiji, Berberov v gorovju Atlas v Maroku in sledenju načinu življenja t.i. »sea gypsies« na obalah Tajske. Več o Asyinih izkušnjah in življenju po svetu lahko preberete v Moje življenje in Svet.

Asya Širovnik Moškon je univerzitetno izobražena na področju svetovne literature, iz katere je diplomirala Magna Cum Laude na Suffolk University v Bostonu (ZDA). Po diplomi je nadaljevala študij za pridobitev magisterija psihoanalize na Boston Graduate School Psychoanalysis. Študij je kasneje opustila iz preprostega razloga, ker je verjela, da bi študij moral večji poudarek namenjati razvoju posameznika skozi t.i. pozitivno psihologijo in ne le zdravljenju bolezenskih stanj. Kljub temu, da jo je poslovna pot vodila na drugo stran sveta na Novo Zelandijo, je ravno tam našla to, kar je iskala. V Aucklandu je diplomirala iz hipnoterapije, ki omogoča odpravljanje najrazličnejših podzavestnih vzorcev in posamezniku omogoči kvalitetnejše življenje.

Asya Širovnik Moškon

  Asja je edina licencirana regresoterapevtka Newtonovega Inštituta v Sloveniji. Licenco je pridobila v San Franciscu. Inštitut je ustanovil dr. Michael Newton, ki je z več kot 7000 primeri regresij postavil temelje metodičnemu raziskovanju tega področja. Inštitut je krovna svetovna organizacija na področju regresoterapije. Vsi člani Newtonovega inštituta so registrirani na spletni strani Newtonovega inštituta: http://newtoninstitute.org/

tni_logo_web

Odkrivanje Superzavesti
Uspešno delo s klienti je izpopolnila do te mere, da je kmalu želela nekaj več. Podzavestni vzorci in odkritje Superzavesti so Asyo prepričali v obstoj nečesa večjega, univerzalnejšega in inteligentnejšega kot je človeški um. Spontani dogodek pri delu s klientko je Asyi dal vpogled v prejšnja življenja, kar jo je spodbudilo k nadaljnjemu izobraževanju pri Michaelu Newtonu v okviru Newton Institute v San Franciscu. Prejšnja življenja in medživljenja so postala predmet Asyinih proučevanj in raziskovanj.

Ko je izpopolnila pristope in strnila izkušnje, je pričela organizirati skupinske vodene hipnoze in samohipnoze, na katerih se posamezniki otresejo vsakdanjih skrbi in stresa. Blažen občutek miru se je pri nekaterih posameznikih kmalu nadaljeval z dušnimi sporočili in uvidi, z zavestnim trganjem vzorcev iz otroštva in prejšnjih življenj in z ozaveščanjem Karmičnih vzorcev. Asya Širovnik Moškon je postopoma oblikovala tehnike t.i. transcendentalne hipnoze, s katero se posameznik lahko poveže z Višjim Jazom in sledi sporočilom svoje Duše.

Izreden uspeh delavnic je Asyo spodbudil da je v okviru svoje organizacije oblikovala tudi mednarodne programe, s katerimi gostuje v tujini. Poslanstvo Asyinega dela je dvig kolektivne zavesti, pri čemer Asya skupaj z organizacijo moderira tematike, sodeluje v razpravah članov in organizira dogodke in delavnice v podporo množičnemu dvigu zavesti. Več o Asyinem delu in raziskavah lahko preberete v Delo in Raziskave.

Asyino iskanje Resnice se tako nadaljuje z novimi potovanji, študijami in simpoziji, z organizacijo predavanj na različnih koncih sveta, z delavnicami in delom v okviru lastne organizacije ter z novimi projekti, ki prispevajo k dvigu kolektivne zavesti.

[shareaholic app="share_buttons" id="15676918"]

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Razumeti sebe skozi zrcaljenje

Razumeti sebe skozi zrcaljenje

Neželene navade, ki nas držijo ujete, ali neprijetne okoliščine z drugimi ljudmi, s katerimi pogosto zapademo v konflikt, lahko dojemamo...

Delavnice