delavnice-ikona-spletnastran-2014-12

srecanja-ikona-spletnastran-2014-12

DELAVNICE
Informacije in prijava

KONTAKT
Informacije in kontakt

Kako se prijavim?

Za vse tiste, ki se nam želite pridružiti na delavnicah Živeti iz Duše smo pripravili vam prijazen spletni obrazec, preko katerega se nam lahko oglasite in se prijavite. Prijavo lahko izvedete preko spletnega obrazca v rubriki Prijave, kjer izberete posamezno delavnico in vnesete potrebne podatke. V primeru, da imate pri izpolnjevanju prijavnice dodatna vprašanja, se na nas obrnite na info@sirovnikinstitute.com.

Informacije na telefonski številki 051 260 278 (ob delavnikih med 13. in 14.30 uro)

V kolikor imate dodatna vprašanja se oglasite na email info@sirovnikinstitute.com oziroma na telefonski številki 051 260 278 (ob delavnikih med 13. in 14.30 uro)

Programi in Delavnice  

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

23.9. – 25.9.2022  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
23.9. – 25.9.2022 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.