delavnice-ikona-spletnastran-2014-12

srecanja-ikona-spletnastran-2014-12

faq-ikona-spletnastran-2014-12

DELAVNICE
Informacije in prijava.

HIPNOTERAPIJA
Individualno delo s podzavestjo

REGRESOTERAPIJA
Regresija v prejšnja življenja in regresija v življenje med življenji (LBL)

Kako se prijavim?

Za vse tiste, ki se nam želite pridružiti na delavnicah Živeti iz Duše smo pripravili vam prijazen spletni obrazec, preko katerega se nam lahko oglasite in se prijavite. Prijavo lahko izvedete preko spletnega obrazca v rubriki Prijave, kjer izberete posamezno delavnico in vnesete potrebne podatke. V primeru, da imate pri izpolnjevanju prijavnice dodatna vprašanja, se na nas obrnite na info@sirovnikinstitute.com.

Kako do hipnoterapije?

V kolikor ste se odločili spreminjati svoje podzavestne vzorce (osvobajanje starih omejujočih prepričanj) in reprogramirati vašo podzavest za pozitivne spremembe, vas vabim da se oglasite na info@sirovnikinstitute.com, oziroma na telefon 051 260 278 (med 12. in 14. uro).

Na potovanje po spominih in sledeh Duše

Za vse vas, ki čutite željo po globljem odkrivanju svoje resnične Biti ali iščete odgovore o smislu in namenu vašega življenja in se sprašujete o tem od kod prihajate in kam boste odšli po smrti, je duhovna regresija čudovit način, da doživite lastno izkušnjo ki bo odgovorila na vaša vprašanja. Za vse dodatne informacije sem dosegljiva na elektronskem naslovu info@sirovnikinstitute.com oziroma oziroma na telefon 051 260 278 (med 12. in 14. uro).

individualna obravnavaspletnastran-2014-12

Za informacije o inividualnem delu na področju hipnoterapije in regresoterapije nas kontaktirajte na info@sirovnikinstitute.com, oziroma na telefon 051 260 278 (med 12. in 14. uro).