302023Maj
Dimenzija višje zavesti – Poletna šola 2023

Dimenzija višje zavesti – Poletna šola 2023

Dočakali smo prihod pomladi in v skladu z naravnimi zakoni prihaja ta posebni čas, ko nas narava in visoke vibracije napolnijo in dvignejo zavest o našem bitju.

“Skozi preteklo obdobje smo razvijali svoje sposobnosti, osvobajali stara prepričanja, iskali nove načine bivanja ter opazovali ne le zunanje temveč tudi naše notranje spremembe. Če smo si leta nazaj želeli nove izkušnje realnosti, jo načrtovali in vizualizirali ter si jemali potrebni čas zanjo, nas je preteklo obdobje omejitev prisililo da smo kreativnejši ter da včasih namesto iz uma delujemo iz instinkta in intuicije. To pa prav tako pomeni, da spremembe ne kontroliramo v popolnosti in da se pogosteje znajdemo v situacijah, ko moramo zaupati. V takih trenutkih se moramo opirati ne le na naše racionalne odločitve, temveč pogosteje slediti intuiciji, instinktu in notranjemu vodstvu. Povezujemo se z neskončno Modrostjo, Višjo Božansko Silo, ki je tukaj ob nas in v nas, kot vodnik, ki nas spremlja in vabi na potovanja samospoznavanja. Da, vsekakor smo vstopili v Peto Dimenzijo in sedaj je čas, da se odpremo vsemu dobremu, ki nam ga življenje ponuja.

Ta čas je imenitna priložnost, da na življenje in sebe pogledamo iz druge perspektive, da se odpremo dobremu in hkrati še vedno preizprašamo tisto kar čutimo da si želimo… da morda ponovno ocenimo kaj nam v resnici največ pomeni v življenju… in končno, da smo za življenje in vse njegove male drobce, globoko hvaležni.

Pomembno je, da smo se kot ljudje približali življenju – da smo se približali sebi in ljudem okoli nas, da smo se približali življenju samem, v vsej njegovi lepoti in čudežnosti.  Zunanja forma postaja prozornejša in skoznjo vedno bolj vidimo srž. Mnogo dobrega, pa marsikdaj tudi mnogo slabega, ki se še mora urediti in očistiti. A tudi soočanje, ozaveščanje in odpuščanje so del življenja in z milostjo in ljubeznijo v srcu lahko zacelimo pretekle bolečine.”

  • POLETNA ŠOLA – TRANSCENDENTALNI VEČERI 2023

 V letošnjem poletju bom že šesto leto zapovrstjo vodila Poletno šolo Transcendentalnih večerov. Namen poletne šole je doseganje višjih stanj zavesti in ohranjanje teh stanj skozi čas – živeti bolj zavestno, izpolnjeno in lahkotno življenje – v letošnjem letu pa bom v programu posebej izpostavila pomen povezovanja z Višjim Vodstvom, notranjo modrostjo, Ljubečo dimenzijo čudežev in našega preskoka zavesti, ki je potreben da bi lahko zavestno in proaktivno sodelovali v vrtincu sprememb in namesto iz strahu delovali iz notranjega temelja miru, varnosti, sprejemanja in ljubezni.

Program v seriji 6 srečanj vodim od 28. junija. do 6. septembra. 6 sredinih večernih terminov med 20. in 21.30 uro. Poseben poudarek je namenjen vodenim hipnozam s katerimi zaključujemo srečanja, hkrati pa so za vsako srečanje omogočeni posnetki za ponovni pregled.

Vsako leto se izjemno veselim poletnih večerov, saj že sami topli poletni večeri, jasno zvezdno nebo in utrinki, kličejo k pogledu onkraj našega zemeljskega jaza.  

V kolikor želite s procesom povezovanja z Višjim Jazom nadaljevati, vas toplo vabim, da se pridružite programu poletne šole Transcendentalnih večerov. Prijavo lahko oddate na portaliduse@gmail.com, za prijave do vključno 12.6. velja obdobje hitre prijave z znižano kotizacijo.

Lepo vas pozdravljam in želim čudovite pomladne dni.

Asya Širovnik Moškon

Delavnice in programi  

NOVO: 4.10. – 6.10.2024  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.