282015Maj
Živeti iz Duše

Živeti iz Duše

Izbiramo med dvema življenjema: v prvem življenje živi nas, v drugem mi živimo življenje.

V prvem smo priča situacijam in dogodkom, zaradi katerih življenje sprejemamo kot boj, kjer reagiramo na vse kar se dogaja okoli nas, kontrola nad situacijo pa se nam neprestano izmika. No, obstoji tudi drugo življenje, ki je ležernejše, pa ne zato ker zahteva manj dela, ampak zato ker je naša pot lažja, preglednejša in lagodnejša, ker je vodena z Višjim Vodstvom naše Duše.

Kakršnokoli usodo si je izbrala naša Duša in kolikor velik je naš življenjski izziv, formula za uspeh se nahaja v substanci naše Duše. Vse njene izkušnje iz vseh prejšnjih življenj, vsa učenja in vsa “večna” znanja, ki jih je Duša prinesla seboj, so nam vedno na razpolago zato, da bi v tem življenju doživeli samorealizacijo in izpolnili namen, zaradi katerega smo tu. Ravno Duša je tista energija, ki nas spremlja na vsakem koraku. Ta mogočna Sila se nahaja v esenci naše lastne Duše.

Da bi se v življenju lažje soočali z obvladovanjem preprek na naši poti, potrebujemo energijo, mir, modrost in Višje Vodstvo. Z razširjeno zavestjo o našem resničnem Sebstvu se naša percepcija in razumevanje problemov in situacij v katerih iščemo izhod, razširi in čudežno poenostavi. V odnosu z našo Dušo bomo namreč zelo hitro začutili globok in iskreni občutek varnosti in sprejetosti. V tem odnosu s svojim Višjim Jazom, vstopamo v področje vsemogočnosti, kjer so čudeži povsem mogoči in običajni. S časom se naučimo prepoznavati tihi glas globoko v nas in postajamo vse bolj povezani z neskončno Inteligenco, ki nam je vsem dana na voljo prav tu in zdaj.

Ko se naučimo komunicirati s svojo Dušo, naše življenje postaja melodija energije, prelivanja izkustev ki nas vedno vodijo k višjemu dobremu. Življenje postane lahkotno, tudi takrat ko smo sredi izzivov… ker se v sebi zavedamo našega mirnega in modrega Vodstva – Duše, ki pozna svoje poti.

Povezani in usklajeni s svojo Dušo, lažje slišimo in prepoznavamo glas svojih Duhovnih Vodičev. Prejemamo uvide in dobivamo potrditev, da nikoli nismo sami… niti v tem življenju nismo prepuščeni sami sebi, ampak je za nas poskrbljeno. Tudi v težjih situacijah čutimo podporo, dobivamo podporo, odgovore in prepoznavamo prisotnost Višje Inteligence Ljubezni in Milosti, ki nas iz razburkanih življenjskih situacij popelje v mir in harmonijo. V tem procesu živimo naše življenje in razumemo zakaj se nahajamo tu, kjer smo, istočasno pa se nam ponujajo odgovori in rešitve za naše probleme. Naše razumevanje in naša izkušnja življenja je spremenjena, naš notranji Otrok je ljubljen in varen, naše življenjske okoliščine, ki tvorijo našo realnost, pa se prilagajajo notranji mirnosti in varnosti.

Intimni odnos z lastno Dušo ni nemogoč. Danes, to ni več privilegij namenjen razsvetljenim in nadarjenim posameznikom, temveč je dostopen vsakomur, ki je voljan posvetiti svoj čas, svoje misli in čutenje prepoznavanju in približevanju naši Duši.

Do povezovanja in življenja iz Duše se lahko popeljete na vodeni delavnici Moč Duše (v okviru programa delavnic Živeti iz Duše). Več o programu najdete na podstrani Delavnica Moč Duše.


Delavnice  

(DODATNI TERMIN 15. in 22. September) Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
(DODATNI TERMIN 15. in 22. September) Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

18.6. – 20.6.2021  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
18.6. – 20.6.2021 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Zadnji Blogi  

Bori se ali pobegni!

Bori se ali pobegni!

Ste kdaj doživeli mučen in boleč napor, ko ste ‘vse naredili prav’, si postavili cilje, trdo delali, da bi jih...

Je sprememba možna?

Je sprememba možna?

V zgodnjem otroštvu nam je dana emocionalna atmosfera, iz katere izhajajo tudi vsi naši spomini in vzorci.