42020Jun
Peta Dimenzija: Tu ni prostora za silo. Tu je priložnost za razumevanje in globlje zavedanje

Peta Dimenzija: Tu ni prostora za silo. Tu je priložnost za razumevanje in globlje zavedanje

Ne mislite si, da lahko zlorabite Peto dimenzijo, ker je ne morete. Tudi če ste tja prišli z izdelanim dnevnim redom, kaj želite manifestirati, je prevladujoča prisotnost vseh inteligentnih energij tako močna, da si ne želite manifestirati ničesar več, preprosto samo Ste. Vendar bo v tem stanju bitja ta zavest, ki je vsa prevladujoča Prisotnost, manifestirala za vas tisto, kar je v naslednjem trenutku vašega življenja najboljše za vas.

V letih opravljanja svojega dela sem se naučila, kako voditi druge. Jasno, tudi že potovanje tja samo enkrat v življenju je izkušnja, ki vam lahko pozitivno spremeni življenje. Vendar pa se zavedam, da bolj pogosto kot vstopamo tja, bolj kot se pripravimo na to stanje, bolj globoke spremembe se zgodijo v naši kolektivni zavesti. Sama sem navdušena popotnica v to stanje razširjene zavesti.

………………………………………………………………………………………………………………..

Peta dimenzija je realnost, ki označuje svet, kjer vstopamo v popolnoma drugačen način bivanja, razmišljanja in komunikacije. Naša realnost se premakne z načinom, kako mislimo, kako govorimo in kako se obnašamo.

V zemeljskem načinu razumevanja obstojijo načini in pristopi, s katerimi se lahko pripravimo na vstop v Peto dimenzijo. V svojem življenju in v življenju svojih klientov sem opazila, da se z evolucijo zavestnega zavedanja, ki se dogaja, dejansko pripravimo za vstop v Peto dimenzijo. Na tem mestu zavedanja, kjer začnete opažati, da se vaše misli manifestirajo zelo hitro ali da se vaše želje takoj uresničijo, začnete skrbeti za tisto, kar želite manifestirati ali za tisto, kar si zamišljate, da bi se zgodilo.

Bolj kot so čiste vaše misli, bolj kot so jasni vaša energija, vaš namen in vaš etični fokus, hitreje boste prispeli do Pete dimenzije. V pripravah za življenje v Peti dimenziji začnete skrbeti za besede, ki jih izrečete in dejanja, ki jih storite, saj je v Peti dimenziji karma kot bumerang, ki nemudoma pridrvi nazaj. Ne pride nazaj čez teden ali čez mesec, ne pride nazaj čez eno leto ali čez deset let, temveč nemudoma pride nazaj. In to je tako samo zato, da se lahko vzravnate in hodite po ravni liniji te poti.

Peta dimenzija je resnično mesto, v smer katere se z gotovostjo pomikamo. To je mesto, kjer se tako zelo zavedamo svojih dejanj, svojih besed in svoje etike, mesto, ki od nas zahteva spoštovanje in usklajevanje z najvišjo etiko življenja. Na tem mestu nam je zelo pomembno, da se nenehno zavedamo svojih dejanj, načinov delovanj in načina razmišljanja. To zavedanje samodejno dviguje raven naše zavesti.

In tukaj je vodilo etika.

Tukaj, v Peti dimenziji nižja čustva, ki so ostala nepredelana iz preteklosti, ne preživijo. Pa ne zato, ker vam ne bi bilo dovoljeno občutiti bolečine, temveč zato, ker največ neetičnih dejanj do samih sebe in do drugih izhaja ravno iz nerešene bolečine v nezavednem umu. Če pademo v nižje stanje zavesti, kjer prevladajo občutki jeze, maščevanja, sovraštva, zavisti in bolečine, imamo na izbiro dve možnosti: lahko se jih zavedamo in prevzamemo odgovornost za to, da smo prisotni in se zdravimo, lahko pa jim dopustimo, da nas prevzamejo in (kar se zgodi, če pademo vanje) pademo ven iz Pete dimenzije.

V zadnjem času opažam, da ogromno ljudi niha med obema dimenzija. So v Peti dimenziji, padejo nazaj, gredo ponovno v Peto dimenzijo in se ponovno vrnejo nazaj. Neizbežno je pač, da vsi rastemo, podzavestno rastemo za to, da bi zavestno živeli v Peti dimenziji in v svoji rasti se učimo iz napak in neuspehov.

Stara pravila iz tretje dimenzije tukaj ne veljajo. Tukaj ne veljajo pravila o tem, da z več vložene sile pridejo boljši rezultati. Nasprotno, tukaj ni prostora za silo. Tu je prostora za razumevanje in zavedanje. Vsa ta negativna čustva, ki so v tretji dimenziji motivirala pohlep in nasilje, tukaj ne obstajajo in še naprej ostajajo v tretji dimenziji.

Karkoli od tega že nosimo v sebi, je treba očistiti in dvigniti svojo zavest.