92016Okt
Sirovnik Institute: Pričetek novega vpisa na Mednarodno Šolo Napredne Transcendentalne Hipnoterapije

Sirovnik Institute: Pričetek novega vpisa na Mednarodno Šolo Napredne Transcendentalne Hipnoterapije

Pričeli smo z novim vpisom na Mednarodno Šolo Napredne Transcendentalne Hipnoterapije.

Sprejemni proces pričenjamo junija 2017, medtem ko bo uradni začetek programa decembra 2017. Da bi pravočasno pričeli z vpisnim postopkom vas vabimo, da si najprej ogledate kratko predstavitev programa, ki jo lahko najdete na podstrani šola. V kolikor vas program resneje zanima, na koncu predstavitve lahko najdete kontaktni obrazec, kjer pošljite vaše sporočilo, nakar boste prejeli katalog programa z vsemi učnimi in organizacijskimi podrobnostmi.

POSVETILO

vsem, ki vas področje hipnoterapije zanima in ki se mu želeli posvetiti.

V zadnjih letih so me mnogi spodbujali, da svoje znanje ki sem ga pridobivala in razvijala vrsto let, podelim skozi lastno šolo in programe. Sprejela sem izziv in se prepustila procesu, ki me je pozdravil z mnogimi srečnimi naključji in podporo kolegov iz različnih delov sveta.

Veliko časa sem razmišljala in iskala način, kako povezati teoretično znanje, najnovejše raziskave in dolgoletne izkušnje v celosten program, ki bo ustrezal najvišjim anglosaksonskim standardom in hkrati odgovarjal lokalnemu kontekstu in kulturnemu okolju, v katerem živimo. Prav zato je pred vami celovit, metodičen in natančen program napredne transcendentalne hipnoterapije, ki v mnogokaterih ozirih postavlja nova merila na področju hipnoterapije. V veliko veselje mi je da kvaliteto programa priznavajo in potrjujejo ugledna hipnoterapevtska združenja, ki delujejo v državah, kjer je področje hipnoterapije zelo dobro zakonsko opredeljeno in regulirano, kar daje programu dodatno kredibilnost. Dodatno širino programa smo dosegli z mednarodno ekipo, v kateri bi rada posebej izpostavila gospoda Petra Smitha, sicer dolgoletnega predsednika Newtonovega Inštituta (TNI) in tvorca dveh uglednih avstralskih hipnoterapevstkih šol, ki bo nastopil v vlogi mentorja za področje specializacije. Peter bo z modrostjo in izkušnjami, ki jih je nabral tudi pri delu z avstralskimi vladnimi telesi pri urejanju statusa tega področja, zagotovo doprinesel k razvoju našega dela in discipline v Evropi.

Zelo pomembno je, da določimo visoke standarde za vse nas; zame, kot ustanoviteljico, nosilko in učiteljico, za vas, kot za bodočega hipnoterapevta oziroma hipnoterapevtko, in navsezadnje za ljudi, ki pri nas iščejo spremembe, ki bodo olajšale njihovo življenje in izpolnile njihovo poslanstvo. Naši visoki standardi bodo opolnomočili naše kliente, naša visoka pričakovanja bodo pospešila njihove pozitivne spremembe in prinesle več miru in ljubezni v njihovo življenje. In nato bomo v zanosu po boljšem in srečnejšem ponovno dvignili naše standarde. Ta cikel strasti in predanosti odličnosti je temelji gradnik napredka. Kar želim jasno izpostaviti je pomembnost vaše osebne rasti, ki naj bo vaše osrednje vodilo v procesu izobraževanja in osebnem procesu transformacije.  Naj bo vaša mantra, če tako želite. Biti hipnoterapevt ni poklic kot drugi; je način življenja, predan osebni rasti in nenehnemu učenju. Ta program ni oblikovan kot klasični izobraževalni program, kjer boste osvojili tehnike in metode. Je mnogo več, ponuja vam transformacijsko izkušnjo, iz katere boste črpali lastno navdušenje, strast in predanost, s katero boste dvigovali svoje standarde… in postajali vse boljši in izpolnjeni.

Večino svojega izobraževanja sem opravljala čez lužo, v Ameriki in na Novi Zelandiji, kjer sem kot managerka novozelandske filmske akademije pridobila tudi bogato praktično znanje iz managementa in vodenja. Iz teh izkušenj črpam širše zavedanje o tem, da pozitivna javna podoba, kredibilna identiteta ter zaupanje terapevtu izvirajo iz predanega in kvalitetnega dela, ki ima jasno začrtano poslanstvo. Vaša vizija ki presega osebne cilje in hotenja, vam bo služila kot kompas in barometer hkrati; dajala vam bo orientacijo in potrditev da ste na pravi poti obenem pa vas bo polnila s silo, s katero boste zmožni miselnih preskokov, ki bodo dvignili vašo zavest na nov nivo obstoja. Po zaključku programa boste prejeli diplomo, ki bo formalna potrditev vaših znanj in procesa, obenem pa boste prejeli odgovornost za dobro ime in reputacijo hipnoterapije v vašem lokalnem okolju.

Prav zaradi tega smo se odločili, da oblikujemo najboljši Hipnoterapevtski inštitut na področju Balkana in da v okviru njega zagotovimo kontinuirano podporo, izobraževanje in coaching za vsakega od terapevtov, ki bo svoje delo razvijal v skladu z etičnim kodeksom. Da bi dosegli ta cilj smo v okviru Sirovnik Institute oblikovali raznoliko ekipo strokovnjakov, ki bo po vaši Diplomi na razpolago za vaš osebni in poslovni razvoj. Ko jo boste potrebovali, boste lahko pridobili podporo in usmeritve s področja različnih specializacij, od področja zdravja in počutja, vzgoje in izobraževanja do poslovnih tem in razvoja.

Mednarodna šola zahteva veliko časovnega in prostorskega načrtovanja, zato smo se odločili da del naših izobraževanj in komunikacije prenesemo na svetovni splet. V ta namen smo razvili spletno platformo za kontinuirano učenje in mentoring, ki nas bo povezovala v samem procesu izobraževanja ter tudi po tem ko boste diplomirali. Platforma je velik korak naprej za našo organizacijo, ki nam bo omogočila kvalitetnejše delo, boljši vpogled v učni proces, hitro izmenjavo med vami in vašimi kolegi v drugih državah ter oblikovanje skupnosti, ki je zavezana skupnim vrednotam in ciljem.

Svet se nahaja v procesu vse intenzivnejših sprememb, ki od posameznika terjajo izjemno hitro prilagajanje in prevzemanja novih vzorcev delovanja. Usposobljeni in srčni hipnoterapevti so zelo potrebni mnogim, ki se nahajajo v procesih prebujanja. Poseben privilegij za vse nas je da lahko aktivno nastopimo v tem procesu in da lahko sooblikujemo novo realnost družbe.

V veliko veselje mi je da vas lahko povabim v našo skupnost.

Dobrodošli.

Asja Širovnik Moškon


ZA VEČ INFORMACIJ IN PREGLED PROGRAMA KLIKNITE NA ŠOLA.


Zadnje Blog Objave  

Razumeti sebe skozi zrcaljenje

Razumeti sebe skozi zrcaljenje

Neželene navade, ki nas držijo ujete, ali neprijetne okoliščine z drugimi ljudmi, s katerimi pogosto zapademo v konflikt, lahko dojemamo...