122016Sep
Strah pred Ljubeznijo

Strah pred Ljubeznijo

Srečanje z Dušo in kako nam Duša lahko pomaga v tem življenju

Že v pogovoru in pripravah na najino srečanje sem imela občutek, da Anitina Duša zares ve, zakaj se je v njej prebudila tolikšno željo da doživi regresijo… Njena energija je do mene prihajala v valovih in čutila sem, kako naju obe pripravlja na zares intenzivno srečanje. Na dan ko sva se srečali, je zunaj močno padal dež, midve pa sva »leteli« tako visoko, da tega sploh nisva opazili.

Anita je dalj časa čutila, da želi srečati svojo Sorodno Dušo a jo je bilo hkrati strah. Mnogokrat je pomislila, da je to nemogoče, velikokrat je celo dvomila, da njena Sorodna Duša na Zemlji sploh obstaja. Pred začetkom najinega popotovanja sem opazila, da je malce negotova in da dvomi da bo lahko vstopila v tako globok trans, da bi se lahko povezala s spomini svoje Duše iz prejšnjih življenj. Dvom je izginil zelo hitro, saj sva v procesu sproščanja dosegli globok trans in začutili prisotnost njenega Duhovnega Vodiča, ki je bil Aniti vselej na voljo za pomoč. Energija okoli naju se je hitro spreminjala, odprli so se portali višjih vibracij in tudi sama sem vstopila v spremenjeno stanje zavesti.

V trenutku ko sva obiskali njeno otroštvo je bila najina vizija že toliko usklajena, da sem lahko videla njene igrače, ki mi jih je nato opisovala, ko se je kot dvoletna deklica igrala na mehkem belem tepihu v dnevni sobi. Obkrožala naju je nežna energija, saj je Anita čutila mir, ljubezen in varnost, ko jo mama nežno drži v naročju. Anita se je pred nekaj leti soočila z izgubo mame, ki je preminila, sedaj pa je v polnosti čutila njeno ljubezen in prisotnost, zato sva se dalj časa in intenzivneje zadržali v tem prijetnem spominu.

Ko je Anita izrazila željo in pripravljenost, sva potovali nazaj vse do časa, ki ga je preživela v maternici. S celotnim Bitjem je lahko čutila bitje maminega srca in silno ljubezen, ki jo je mama čutila do nje. Tu sva se srečali z njeno Dušo prav v trenutku spajanja s telesom. Duša je slikovito in natančno opisala kako vstopa v malo telesce otroka, kako je telesce zares majhno in kako vstopa z veliko ljubezni in pozornosti. Anita je čutila prelepo energijo in prisotnost njenega Duhovnega Vodiča.

Razložila mi je, da je tokrat namerno izbrala telo ženske, ker je v prejšnjih inkarnacijah večinoma bila moški. »To telo mi daje nove izzive, možnost materinstva, kreacije, globljih občutij in senzibilnosti.. Vse to je zelo pomembno zame, da se kot Duša naučim čutiti in dajati«, je mirno nadaljevala.

V naslednjem trenutku sva bili pripravljeni, da se vrneva nazaj v njeno prejšnje življenje. »Visok in močan moški, imam močne roke, široka ramena in zelo hitro se gibljem«, mi je opisovala svoj izgled  z globljim tonom in hrapavim glasom. Začutila sem spremembo energije in ji sledila. Hodil je po gozdu in na jasi ob reki vstopil v hišico, kjer je živel z ženo in šestimi otroci. Ta mir se je kmalu prekinil s kričanjem in vpitjem besne vojske ki je obkrožila hišico. Otroci so bili še pravi čas na varnem, on pa je v hišici ostal skrit s svojo ženo. V hišo so vdrli vojaki. Na kolenih je nemočno kričal, ko so mu vojaki odpeljali ženo. Z globoko bolečino in občutki nemoči v daljavi spremlja vojaka, ki na konju preko ramen drži njegovo ženo in njene dolge lase. Vojak beži v daljavo, on pa nepomično kleči nemočen in objokan.

Čas teče a on ostaja v bolečini. Njegova odgovornost so otroci, ki ga potrebujejo. Vzgaja jih z veliko ljubezni in pozornosti. Po mnogih letih otroci odrastejo in si ustvarijo družine. Ponosen je, da je uspel vzgojiti dobre in poštene može in žene.

Kmalu sva prešli v trenutek poroke njegove najmlajše hčere, ki je bila močno podobna svoji materi. Srečen in obenem žalosten občutek ga je preveval, saj se je zavedel, da zdaj lahko zapusti to življenje. Po daljšem času, že v jeseni svojega življenja, leži v postelji, obkrožen s svojimi otroci in vnuki, vedoč, da je svoje življenje »dobro« preživel in da zdaj lahko gre na drugo stran. Že čuti bližino svojega Duhovnega Vodiča, zapira oči in objame ga nežna energija Ljubezni. Dviga se navzgor kot v naročju, vse bliže in bliže svojemu domu. Sreča prelepo Dušo, ki jo takoj prepozna. »To je ona, to je ona!« zavpije s solzami v očeh. V tem vzhičenem stanju Ljubezni in Enosti ostane dokler se povsem ne napolni s to energijo.

Duša ljubljene žene ga je pričakla in doživel je vso mogočnost lepote pri ponovnem snidenju. ‘Najina ljubezen je tako močna, tako pristona, ona je ponosna name, ker sem tisto življenje lepo končal, predal sem najino ljubezen v otroke, nisem obupal…’ mi še vedno pod vtisi prejšnjega življenja razlaga. ‘Še se bova srečala, a moram očistiti bolečino ob izgubi, ki je sedaj postala strah pred izgubo…’ mi razlaga in naenkrat obe razumeva, da je ta strah še vedno pristoten, tudi v tem življenju.

‘Obstaja določen razlog, zakaj se še nista srečala v tem življenju?’, vprašam, čeprav odgovor leži na dlani…

‘Tukaj sem zato da bi ozavestila in očistila to bolečino ki je ostala ob izgubi v meni… in da premagam strah da bi se mi to lahko ponovilo…’

Naslednji del seanse je posvečen osvobajanju od bolečine in strahu…

Ko je Duša osvobojena slišim Anitin glas prepleten z močno energijo ljubezni:

»Nisva se še srečala na Zemlji, ampak kmalu, zelo kmalu se bova« so bile njene besede, ki so odražale energetsko osvoboditev, ljubezen in mir.

Še enkrat več sem razumela, kako globoka je naša vez z ljubljenimi Dušami v vsej večnosti. Anita se mi je čez eno leto oglasila: ‘Našla sva se…in ne bojim se več ljubiti, saj vem da je najina ljubezen za večno!

Blog Objave  

Razumeti sebe skozi zrcaljenje

Razumeti sebe skozi zrcaljenje

Neželene navade, ki nas držijo ujete, ali neprijetne okoliščine z drugimi ljudmi, s katerimi pogosto zapademo v konflikt, lahko dojemamo...

Tudi to bo minilo: Čas in Zavest

Tudi to bo minilo: Čas in Zavest

Podzavestni um ne pozna časa. To pomeni, da v podzavestnem umu ni predstave o linearnem času, kot jo imamo v...

Bori se ali pobegni!

Bori se ali pobegni!

Ste kdaj doživeli mučen in boleč napor, ko ste ‘vse naredili prav’, si postavili cilje, trdo delali, da bi jih...