• Hipnoterapija Asja Sirovnik
 • Hipnoterapija stopnice

Hipnoterapija Asye Širovnik Moškon je povezava mnogih pristopov, kar jo dela tako zelo edinstveno, saj vsebuje analizo, svetovanje,  tehnike transosebnostne terapije in transcendentalne hipnoze, ki se med seboj prepletajo z namenom, da se klientu dvigne zavest, osvobodijo blokade in izboljša kakovost življenja. Namen tega dela ni samo odstranjevanje neželenega, temveč tudi ustvarjanje tistega kar si želimo, na najbolj optimalni način, ki je za naše najvišje dobro. 

Hipnoterapija in delo s podzavestjo
Pri delu s podzavestjo Asja kombinira mnogo metod, tako posredne in neposredne hipnoze, kjer že v samem pogovoru s klientom vzpostavimo lagoden hipnotični trans (pogovorna hipnoza) in na ta način sprožimo proces, ki ima terapevtske vrednosti. Pri marsikateri težavi, je zadosten že en sam obisk pri hipnoterapevtki, da bi se začutila zaželena sprememba ali ustvaril premik v podzavesti.

Enkrat, ko je podzavest spremenila svoj program, se novo nastalemu 'programu' prilagodi naše obnašanje, zaznavanje, razmišljanje in tako tudi naše življenje zaživi v svetlejših barvah.

 Nekateri ljudje imajo težavo, ki je večplastna, oziroma izvira iz večih naslovov (programov, ki podpirajo eden drugega) in zato potrebujejo globlji in bolj intenziven pristop, oziroma je njihov proces ozaveščanja in osvobajanja lahko daljši. Skupaj s terapevtko v nadaljnjih korakih raziščejo globlja prepričanja in kmalu intenzivno vstopimo v prostor, kjer ozavestimo tiste dele osebnosti, ki se oklepajo starih verovanj ali načina delovanja, ki nam škoduje.

 Hipnoterapija je integracija večih pristopov kot so:

 1. Delo z Osebnostmi (Parts Therapy),
 2. Energy and Subconscious Drives ( Energetsko delo z podzavestnim elanom - zanosom),
 3. Gil Boyne Gestalt Transformative hipnotherapy (Boynova Transformacijska tehnika hipnoterapij),
 4. ISE Initial Sensitisig Events Kode (Kodiranje in dekodiranje: delo s prvinskim zapisom),
 5. Transformation therapy (Transformacijska terapija, kjer kombiniramo delo z energijo, klasične pristope hipnoterapije in tehnike ozaveščanja na vseh nivojih) ter tudi
 6. Tehnike odstranjevanja podzavestnih navzkrižij (Quick Release), so samo nekatere od mnogih, ki jih terapevtka koristi pri lociranju in odstranjevanju vzrokov, ki so ukoreninjeni na podzavestni ravni.

  [shareaholic app="share_buttons" id="15676919"]

Hipnoterapija in delo s podzavestjo

Ključ do sprememb je v Podzavesti.

 

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Delavnice  

 • NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
  NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

  V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

 • Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Igra Božanskega Otroka
  Delavnica Igra Božanskega Otroka

  Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Samoljubezen in Odnosi
  Delavnica Samoljubezen in Odnosi

  Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.