• meditacije in sproscanje
 • meditacija v tisini
 • meditacija

Meditacija kot Enost z Univerzalno Zavestjo

Vse od davnih časov  so ljudje verjeli in razumeli, da je na globlji ravni zavesti v našem človeškem umu prebival čuteči živi Kozmični Um, ki živi in diha globoko v našem Bitju. Da bi lahko dosegli to globino notranjih svetov našega resničnega Jaza in postali eno z Univerzalno Zavestjo, je potrebno utišati klepet naših vsakodnevnih misli, ki se nahajajo na površinskih ravneh zavesti, da bi se lahko spustili globlje. Meditacija  je proces v katerem zunanji um, poln misli, skrbi in govoričenja opazujemo in utišamo. Opazovanje tega klepetavega uma, brez da bi si dovolili da nas vsrka vase, je čudovit način s katerim vstopamo v tišino in notranji mir. Meditacijskih tehnik in pristopov je veliko, saj se razlikujejo od kulture do kulture, vsaka ji daje svojo posebnost in način interpretacije. Asyin pristop k meditaciji bazira na bogatih izkušnjah, ki jih je pridobila v različnih kulturah in tradicijah po svetu.

Meditacija in klic k Neskončnemu

Prvi začetni koraki meditacije nudijo notranjo tišino ter visoko dovzetnost za čutno zaznavo, znotraj katere poteka polnjenje z zdravilnim tokom energije, katere poreklo je iz našega notranjega kraljestva: Univerzalnega Uma in naše Duše. Utišati svoj um je za mnoge velik izziv. Tudi zato so nekatere kulture (ali večina njih) za meditacije zasnovale pristope mantre (besede, ki se ponavljajo tiho v naših mislih), z namenom da je "kritični um" zaposlen vse dokler se ne utrudi do točke popolne tišine. Takrat se končno povleče v ozadje ter s tem preda mesto Neskončnemu, ki prebiva v vsakem izmed nas.

[shareaholic app="share_buttons" id="15676919"]

 

V meditaciji se ločujemo "od življenja, kot vladajoče sile nad nami"

Meditator z utišanjem uma lahko izkusi prostranost možnosti, ki se odpirajo vsem tistim, ki vstopajo v Univerzalni Um. Notranja vizija, močnejša zaznava našega resničnega Jaza, globlje razumevanje življenja, poznavanje zakonov vesolja in prepoznavanje naše vloge ter udejstvovanje v našem sedanjem življenju, se odraža v naši izkušnji in razumevanju, ki se zrcalijo kot posledica našega meditativnega stanja. V meditaciji se ločujemo "od življenja, kot vladajoče sile nad nami’’, za seboj puščamo svoj omejeni zemeljski jaz in v transcendenci vstopamo v izkušnjo razširjene predstave žive Sile Univerzuma, ki se izraža skozi nas v naših življenjih.

Dandanes lahko opazimo, da so se meje pomaknile, saj zavirajočih starih prepričanj iz preteklosti ni več ali pa le ta izginjajo mnogo hitreje kot so v preteklosti. Tako osvobojeni prihajamo vedno bliže v stanje Enosti z našim Stvarnikom. 

Meditacija je naraven način, da se umaknete v notranji izraz našega Bitja in doživite globlje povezave z Življenjem, Univerzalno Inteligenco in Večno Ljubeznijo našega Kreatorja. Ta izkustva so lahko globoko intenzivna in imajo moč spreminjanja našega življenja. Sebe in svoje življenje zdaj doživimo kot veliko in dobro, saj smo postali prepričani v našo nepreklicno vez z Veliko Silo, ki nas Vodi, Ljubi in Varuje na vsakem koraku naše poti.

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Delavnice  

 • NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
  NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

  V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

 • Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Igra Božanskega Otroka
  Delavnica Igra Božanskega Otroka

  Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Samoljubezen in Odnosi
  Delavnica Samoljubezen in Odnosi

  Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.