• Transcendentalna hipnoza

Kaj je Transcendentalna Samohipnoza®?

Transcendentalna samohipnoza® je oblika samohipnoze, ki omogoča posamezniku samostojen vstop v višjo dimenzijo zavesti, ki se nahaja onkraj našega omejenega človeškega jaza. S transcendentalno samohipnozo® se naše vibracije dvignejo na višjo raven in se uskladijo s Kozmično modrostjo, Višjo Inteligenco, Duhovnimi Vodniki in lastno Dušo. Pri transcendentalni samohipnozi® je pomembno, da ustrezno izobražen in usposobljen hipnoterapevt transcendentalne hipnoze® odpre Polje Božanske zavesti in vodi posameznika k odkrivanju, raziskovanju in spoznavanju stanja višje zavesti. Transcendentalna samohipnoza® odpira vrata v lepote onstranstva, kjer se srečujemo z ljubečimi in mogočnimi silami univerzuma. Te nam  omogočijo dostop do potencialov naše Superzavesti, ki se nahaja še globlje pod nivoji podzavestnega uma. V tem toku delovanja, obdani z Višjo vibracijo tudi sami zdrsnemo v zavest Svetlobe, ter na ta način postajamo zavestno bitje, prebujena Duša, ki se s svojim znanjem vrača v tok življenja na način, ki je karseda v skladu z našim prvotnim namenom. 

Po definiciji trancendenca pomeni nad-izven, torej taka oblika hipnoze presega klasično izkušnjo hipnoze, ki predvsem raziskuje in spreminja podzavestna stanja in zapise, ki so nastali v tem življenju. Medtem pa transcendentalna hipnoza popelje posameznika veliko globlje v podzavest kot običajne hipnoze in je hkrati tudi katalizator za prebujenje Višjih stanj Zavesti.

Transcendentalna samohipnoza® je torej stanje zavesti, ki se ga lahko doseže ob primernem vodenju usposobljenega hipnoterapevta. Terapevt, ki s svojo vibracijsko prisotnostjo in energetskim mentalnim umom omogoči širjenje zavesti subjekta, ga na ta način poveže s podporo vidnih in nevidnih delovanj polj Višje Zavesti. Je proces, ki se sproži v toku seanse a se nadaljuje tudi po seansi in tako omogoči posamezniku, da pospeši lastni razvoj, evolucijo in pot svojega prebujenja. Bolj ko se poglabljamo v razne oblike transcedentalne hipnoze, lažje dojemamo ter sprejemamo svoj resnični jaz, Dušo, ki se nahaja v najglobljem delu našega bitja. V teh oblikah hipnoze se posameznik srečuje in spoznava, kako komunicirati z brezmejno Inteligenco, ki je ustvarila njega in njegovo življenje, ter se ves čas odraža v vsem kar nas obdaja. Izkušnje, ki jih transcendentalna hipnoza omogoča, so spoznavanje onostranstva, večnosti, razsežnosti svojega obstoja in duhovne veličine, ki jo nosimo v sebi. 

[shareaholic app="share_buttons" id="15676919"]

Portali transcendentalne hipnoze

Transcendentalna hipnoza in samohipnoza v svoji osnovi omogočata, da transcendiramo-presežemo svoj zemeljski Jaz ter vstopimo v dimenzijo vsemogočnosti. Za nekatere je to Božansko Polje, ki ga ozavestimo in tako sprožimo njegovo-njeno delovanje v svojem obstoju tukaj in zdaj. Za druge je ta prvi kontakt z Višjo Dimezijo, kjer začutimo povezanost in doživimo vstop v dimenzijo Onostranstva, v katerem se srečamo z ljubljenimi Dušami, Duhovnimi Vodniki, Duhovnimi Učitelji in Angeli. V teh čistih sferah vzpostavimo čisto komunikacijo, pretok energij, ljubečih, sočutnih in tudi zdravilnih energij, obenem pa prejmemo Vodstvo, Podporo in Pomoč. Vsaka taka izkušnja je edinstvena.

Takšna izkušnja pa lahko pomeni tudi to, da transcendiramo svoj zemeljski Jaz in se povežemo s Kozmično Inteligenco in ji dovolimo, da deluje skozi nas. Na ta način izkusimo izpolnjenost, ki daje našemu obstoju in delovanju smisel, energijo in zaznave višjih dimenzij. Z razširjeno percepcijo realnosti je naš duhovni razvoj pospešen in kot ljudje smo pripeljani v višje in bolj prijetne dimenzije obstoja. Vse več ljudi čuti silo znotraj sebe, ki jih kliče v boljše in lepše življenje, hkrati pa vse tisto, kar nas je doslej zaviralo ali omejevalo na tej poti, pričelo odpadati. 

 

Vsekakor naše življenje v višji dimenziji, kjer smo presegli omejitve svojega zemeljskega jaza in stopili izven svoje percepcije jaza kot omejene osebnosti, omogoči novo in čisto energijo, ki nas osvobaja in vodi v višje stanje zavesti. Višja dimenzija pa posamezniku prinaša tudi višjo kvaliteto delovanja in življenja na Zemlji.

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Delavnice  

 • NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
  NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

  V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

 • Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Igra Božanskega Otroka
  Delavnica Igra Božanskega Otroka

  Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Samoljubezen in Odnosi
  Delavnica Samoljubezen in Odnosi

  Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.