Veliko časa sem razmišljala in iskala način, kako povezati teoretično znanje, najnovejše raziskave in dolgoletne izkušnje v celosten program, ki bo ustrezal najvišjim anglosaksonskim standardom in hkrati odgovarjal lokalnemu kontekstu in kulturnemu okolju, v katerem živimo. Prav zato je pred vami celovit, metodičen in natančen program napredne transcendentalne hipnoterapije, ki v mnogokaterih ozirih postavlja nova merila na področju hipnoterapije. V veliko veselje mi je da kvaliteto programa priznavajo in potrjujejo ugledna hipnoterapevtska združenja, ki delujejo v državah, kjer je področje hipnoterapije zelo dobro zakonsko opredeljeno in regulirano, kar daje programu dodatno kredibilnost. Dodatno širino programa smo dosegli z mednarodno ekipo, v kateri bi rada posebej izpostavila gospoda Petra Smitha, sicer dolgoletnega predsednika Newtonovega Inštituta (TNI) in tvorca dveh uglednih avstralskih hipnoterapevstkih šol, ki bo nastopil v vlogi mentorja za področje specializacije. Peter bo z modrostjo in izkušnjami, ki jih je nabral tudi pri delu z avstralskimi vladnimi telesi pri urejanju statusa tega področja, zagotovo doprinesel k razvoju našega dela in discipline v Evropi.

Celotni uvodni nagovor lahko preberete na Uvodnik.

ghsc logo (validated training) vector - CMYK - Print V3

GHSC Accredited Training

 

MEDNARODNA AKREDITACIJA PROGRAMA

General Hypnotherapy Standards Council (GHSC) in General Hypnotherapy Register (GHR) sta največji in najbolj ugledni britanski organizaciji na področju hipnoterapije in njenih komplementarnih ved in skupaj predstavljata vzorčni model za hkratno varovanje javnega interesa in zagotavljanje verodostojnosti in kvalitete storitev terapevtov. Namen organizacije je da hipnoterapija postane priznana in spoštovana kot samostojna in legitimna veja psihološke medicine in da registrirani terapevti prejmejo status in svoje mesto kot priznani strokovnjaki na tem področju. Organizacija je sodelovala z britanskimi oblastmi v procesu oblikovanja standardov na področju hipnoterapije, ki so v mnogočem vzorčni model urejanja tega področja tudi v drugih državah.

Organizacija GHSC je vzpostavila vzajemni sporazum z dvema nacionalnima organizacijama: Avstralsko hipnoterapevtsko združenje (AHA) in z Zvezo registriranih kliničnih hipnoterapevtov (ARCH Kanada), kar pomeni, da je vaša akreditacija v državah, kjer je delo hipnoterapevta regulirano priznano na treh kontinentih. V okviru Sirovnik Institute smo v zaključni fazi akreditacije, ki bo vaše delo formalno potrdilo tudi v Združenih državah Amerike.

Asja Širovnik Moškon

Spoznajte vašo predavateljico

Asya je mednarodno priznana duhovna voditeljica, transcendentalna hipnoterapevtka in avtorica. Pred desetimi leti je doživela pomemben mejnik, ko je zapustila uspešno kariero kot managerka Novozelandske filmske Akademije in stopila na pot svojega poslanstva na področju človeške psihe in dviga zavesti . Danes uspešno opravlja vlogo kot ustanovitelj in nosilec Sirovnik Institute obenem pa se udejstvuje tudi v tujini, trenutno predvsem kot Media Manager na The Newton Institute (TNI), s sedežem v ZDA. Njeno delo je posvečeno širjenju zavesti posameznika in dvigu kolektivne zavesti naše družbe. Mnogi sledijo Asjinemu delu, ki ga  deli v svojih člankih in intervjujih. Na lastnih retreatih, delavnicah in seminarjih poučuje in izobražuje ljudi v različnih državah. Asja med drugim govori sedem jezikov in se povezuje z uglednimi duhovnimi učitelji in organizacijami iz vsega sveta. Predvsem pa je skrbna, iskrena in skromna oseba z veliko vizijo in izjemno globino.

CERTIFIKAT TRANSPERSONALNE HIPNOTERAPIJE

Predavanja: 12 dni (96 ur)

Individualno delo in diploma: 320 hours

Delo v spletni platformi: 20 ur

SKUPAJ: 436 ur

CERTIFIKAT TRANSCENDENTALNE HIPNOTERAPIJE

Predavanja: 12 dni (96 ur)

Individualno delo in diploma: 160 hours

Delo v spletni platformi: 20 ur

SKUPAJ: 276 ur

NAPREDNA DIPLOMA TRANSCENDENTALNE HIPNOTERAPIJE

Predavanja: 24 dni (192 ur)

Individualno delo in diploma: 480 hours

Delo v spletni platformi: 40 ur

SKUPAJ: 712 ur

6 mesecev

6 mesecev

3 meseci

Skupno trajanje programa: 15 mesece

Pričetek programa: December 2017; Vpisno obdobje že poteka

POSTOPEK PRIJAVE

Ta program ne vsebuje zahtev glede vašega trenutnega poklica ali izobrazbe. Ne glede na to, pa boste pred vpisom povabljeni na kratek razgovor s predavateljico, v katerem boste lahko izpostavili kaj so ključni razlogi za vašo prijavo in iz česa črpate motivacijo za to delo. Predavateljica vam bo ponudila dodatne informacije iz katerih boste lahko zaključili kaj se od vas pričakuje in kaj pomeni biti hipnoterapevt.

Postopek prijave obsega:

 • Prijavni portfolio (CV, izpolnjen vprašalnik, motivacijsko pismo)
 • Kratek intervju s predavateljico
 • Test integritete in etike
 • Seznanitev in sprejem etičnega kodeksa organizacije

PROGRAM OBSEGA:

 • Uvodni intervju z predavateljico
 • 24 polnih dni predavanj
 • 520 ur individualnega dela in mentoringa
 • Delo v parih pod vodstvom predavatelja
 • Osebni mentoring in vodstvo tekom programa
 • Podpora tekom študija in na predavanjih
 • Uporaba spletne platforme in vsebin
 • Zaključni projekt in Diploma
 • Možnost včlanitve v mednarodne organizacije s priporočilom Sirovnik Institute

Želite VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU?

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in na vaš email boste prejeli CELOTEN KATALOG PROGRAMA.


Ime / Priimek:*
E-mail:*
Telefon:
-
Nam želite še kaj sporočiti:*