PRIČETEK PRVEGA MODULA - December 2021

Veliko časa sem razmišljala in iskala način, kako povezati teoretično znanje, najnovejše raziskave in dolgoletne izkušnje v celosten program, ki bo ustrezal najvišjim anglosaksonskim standardom in hkrati odgovarjal lokalnemu kontekstu in kulturnemu okolju, v katerem živimo. Prav zato je pred vami celovit, metodičen in natančen program napredne transcendentalne hipnoterapije, ki v mnogokaterih ozirih postavlja nova merila na področju hipnoterapije. V veliko veselje mi je da kvaliteto programa priznavajo in potrjujejo ugledna hipnoterapevtska združenja, ki delujejo v državah, kjer je področje hipnoterapije zelo dobro zakonsko opredeljeno in regulirano, kar daje programu dodatno kredibilnost. 

Zelo pomembno je, da določimo visoke standarde za vse nas; zame, kot ustanoviteljico, nosilko in učiteljico, za vas, kot za bodočega hipnoterapevta oziroma hipnoterapevtko, in navsezadnje za ljudi, ki pri nas iščejo spremembe, ki bodo olajšale njihovo življenje in izpolnile njihovo poslanstvo. Naši visoki standardi bodo opolnomočili naše kliente, naša visoka pričakovanja bodo pospešila njihove pozitivne spremembe in prinesle več miru in ljubezni v njihovo življenje. In nato bomo v zanosu po boljšem in srečnejšem ponovno dvignili naše standarde. Ta cikel strasti in predanosti odličnosti je temelji gradnik napredka. Kar želim jasno izpostaviti je pomembnost vaše osebne rasti, ki naj bo vaše osrednje vodilo v procesu izobraževanja in osebnem procesu transformacije.  Naj bo vaša mantra, če tako želite. Biti terapevt ni poklic kot drugi; je način življenja, predan osebni rasti in nenehnemu učenju. Ta program ni oblikovan kot klasični izobraževalni program, kjer boste osvojili tehnike in metode. Je mnogo več, ponuja vam transformacijsko izkušnjo, iz katere boste črpali lastno navdušenje, strast in predanost, s katero boste dvigovali svoje standarde… in postajali vse boljši in izpolnjeni.

Večino svojega izobraževanja sem opravljala čez lužo, v Ameriki in na Novi Zelandiji, kjer sem kot managerka novozelandske filmske akademije pridobila tudi bogato praktično znanje iz managementa in vodenja. Iz teh izkušenj črpam širše zavedanje o tem, da pozitivna javna podoba, kredibilna identiteta ter zaupanje terapevtu izvirajo iz predanega in kvalitetnega dela, ki ima jasno začrtano poslanstvo. Vaša vizija ki presega osebne cilje in hotenja, vam bo služila kot kompas in barometer hkrati; dajala vam bo orientacijo in potrditev da ste na pravi poti obenem pa vas bo polnila s silo, s katero boste zmožni miselnih preskokov, ki bodo dvignili vašo zavest na nov nivo obstoja. Po zaključku programa boste prejeli diplomo, ki bo formalna potrditev vaših znanj in procesa, obenem pa boste prejeli odgovornost za dobro ime in reputacijo hipnoterapije v vašem lokalnem okolju.

Prav zaradi tega smo se odločili, da oblikujemo najboljši Hipnoterapevtski inštitut na področju Balkana in da v okviru njega zagotovimo kontinuirano podporo, izobraževanje in coaching za vsakega od terapevtov, ki bo svoje delo razvijal v skladu z etičnim kodeksom. Da bi dosegli ta cilj smo v okviru Sirovnik Institute oblikovali raznoliko ekipo strokovnjakov, ki bo po vaši Diplomi na razpolago za vaš osebni in poslovni razvoj. Ko jo boste potrebovali, boste lahko pridobili podporo in usmeritve s področja različnih specializacij, od področja zdravja in počutja, vzgoje in izobraževanja do poslovnih tem in razvoja.

Svet se nahaja v procesu vse intenzivnejših sprememb, ki od posameznika terjajo izjemno hitro prilagajanje in prevzemanja novih vzorcev delovanja. Usposobljeni in srčni hipnoterapevti so zelo potrebni mnogim, ki se nahajajo v procesih prebujanja. Poseben privilegij za vse nas je da lahko aktivno nastopimo v tem procesu in da lahko sooblikujemo novo realnost družbe.

V veliko veselje mi je da vas lahko povabim v našo skupnost.

Asya Širovnik Moškon

 

MEDNARODNA AKREDITACIJA PROGRAMA

General Hypnotherapy Standards Council (GHSC) in General Hypnotherapy Register (GHR) sta največji in najbolj ugledni britanski organizaciji na področju hipnoterapije in njenih komplementarnih ved in skupaj predstavljata vzorčni model za hkratno varovanje javnega interesa in zagotavljanje verodostojnosti in kvalitete storitev terapevtov. Namen organizacije je da hipnoterapija postane priznana in spoštovana kot samostojna in legitimna veja psihološke medicine in da registrirani terapevti prejmejo status in svoje mesto kot priznani strokovnjaki na tem področju. Organizacija je sodelovala z britanskimi oblastmi v procesu oblikovanja standardov na področju hipnoterapije, ki so v mnogočem vzorčni model urejanja tega področja tudi v drugih državah.

Organizacija GHSC je vzpostavila vzajemni sporazum z dvema nacionalnima organizacijama: Avstralsko hipnoterapevtsko združenje (AHA) in z Zvezo registriranih kliničnih hipnoterapevtov (ARCH Kanada), kar pomeni, da je vaša akreditacija v državah, kjer je delo hipnoterapevta regulirano priznano na treh kontinentih

 

Asja Širovnik Moškon

Spoznajte vašo predavateljico

Asya je mednarodno priznana duhovna voditeljica, transcendentalna hipnoterapevtka in avtorica. Pred več kot desetimi leti je doživela pomemben mejnik, ko je zapustila uspešno kariero kot managerka Novozelandske filmske Akademije in stopila na pot svojega poslanstva na področju človeške psihe in dviga zavesti . Danes uspešno opravlja vlogo kot ustanovitelj in nosilec Sirovnik Institute obenem pa se udejstvuje tudi v tujini, trenutno predvsem kot Media Manager na The Newton Institute (TNI), s sedežem v ZDA. Njeno delo je posvečeno širjenju zavesti posameznika in dvigu kolektivne zavesti naše družbe. Mnogi sledijo Asjinemu delu, ki ga  deli v svojih člankih in intervjujih. Na lastnih retreatih, delavnicah in seminarjih poučuje in izobražuje ljudi v različnih državah. Asja med drugim govori sedem jezikov in se povezuje z uglednimi duhovnimi učitelji in organizacijami iz vsega sveta. Pred kratkim je izdala svojo prvo knjigo Kdo Ustvarja Mojo Realnost, v kateri je zaobjela svoje desetletne izkušnje terapevtskega dela.

CERTIFIKAT TRANSPERSONALNE HIPNOTERAPIJE

Predavanja: 12 dni (96 ur)

Individualno delo in diploma: 320 hours

Delo v spletni platformi: 20 ur

SKUPAJ: 436 ur

CERTIFIKAT TRANSCENDENTALNE HIPNOTERAPIJE

Predavanja: 12 dni (96 ur)

Individualno delo in diploma: 160 hours

Delo v spletni platformi: 20 ur

SKUPAJ: 276 ur

NAPREDNA DIPLOMA TRANSCENDENTALNE HIPNOTERAPIJE

Predavanja: 24 dni (192 ur)

Individualno delo in diploma: 480 hours

Delo v spletni platformi: 40 ur

SKUPAJ: 712 ur

6 mesecev

6 mesecev

12 mesecev

Skupno trajanje programa: 24 mesecev

Pričetek programa: December 2021; Vpisno obdobje se prične 1.9.2021

POSTOPEK PRIJAVE

Ta program ne vsebuje zahtev glede vašega trenutnega poklica ali izobrazbe. Ne glede na to, pa boste pred vpisom povabljeni na kratek razgovor s predavateljico, v katerem boste lahko izpostavili kaj so ključni razlogi za vašo prijavo in iz česa črpate motivacijo za to delo. Predavateljica vam bo ponudila dodatne informacije iz katerih boste lahko zaključili kaj se od vas pričakuje in kaj pomeni biti hipnoterapevt.

Postopek prijave obsega:

 • Prijavni portfolio (CV, izpolnjen vprašalnik, motivacijsko pismo)
 • Kratek intervju s predavateljico
 • Test integritete in etike
 • Seznanitev in sprejem etičnega kodeksa organizacije

PROGRAM OBSEGA:

 • Uvodni intervju z predavateljico
 • 24 polnih dni predavanj
 • 520 ur individualnega dela in mentoringa
 • Delo v parih pod vodstvom predavatelja
 • Osebni mentoring in vodstvo tekom programa
 • Podpora tekom študija in na predavanjih
 • Uporaba spletne platforme in vsebin
 • Zaključni projekt in Diploma
 • Možnost včlanitve v mednarodne organizacije s priporočilom Sirovnik Institute

Želite VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU?

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in na vaš email boste prejeli CELOTEN KATALOG PROGRAMA.


Ime / Priimek:*
E-mail:*
Telefon:
-
Nam želite še kaj sporočiti:*