• duse prepoznamo
 • sem duša
 • dusa ve zakaj je tukaj

Potovanje Duše in Superzavestno stanje

»Če so ti stvari namenjene, se zgodijo tako, kot ti napove duša. V duhovni regresiji poda človeku natančne napotke, kam in kako naprej – v vsakodnevnem stanju temu rečemo preblisk intuicije.«   Asya Širovnik Moškon

 V človeku obstaja nekaj, kar dostikrat imenujemo intuicija, notranji glas ali višje vodstvo. Vendar so te skoraj mistične dimenzije človeka pravzaprav samo majhen delček veliko večjega, nesmrtnega, večnega in vseobsegajočega obstoja prav v vsakem človeku.  Nahaja se nekje globoko pod vsakodnevnimi nivoji zavesti. Pravimo ji Duša.

Naš obstoj na Zemlji v tem življenju ima svoj smisel, ki se nam v svoji popolnosti  razodene šele takrat, ko se lahko odpremo in prepustimo svoji Duši. Povežemo se z zavestjo, ki pozna naš obstoj skozi večnost ter razume kako  in zakaj smo se znašli tukaj in sedaj. Duša je zavest, ki nadživi naše zemeljsko telo, se dvigne ter ga zapusti ko enkrat tudi sami zapustimo to življenje.  Ponavadi se ozre nazaj ter si ogleda vse, kar je v tem življenju ustvarila, si zada zaobljube za prihodnje življenje, nato pa se poslovi in odide v Višje dimenzije obstoja. Ko Duša preide v Svet Onstranstva, se tudi sama sreča z ljubljenimi Dušami, ki jih je poznala v svojem življenju ter svojimi Duhovnimi Vodniki, ki so ji kot ‘nevidni’ pomočniki stali ob strani v njenem življenju na Zemlji. V tem prečudovitem okolju doživi neskončno ljubeč povratek v svoje prvobitno stanje in sebe doživi kot Bitje ljubezni in Svetlobe.Iz tega stanja zavesti si Duša ogleda svoje ravnokar preživeto življenje ter oceni ali so njena pričakovanja, cilji in stremenja bili doseženi.

Pred vsakim  življenjem si Duša zada svoje cilje, ki so ključni pri formiranju naše usode in naše življenjske poti.  Ljudje, ki so povezani s svojo Dušo so spoznali namen svojega obstoja. Bolj ko smo povezani s svojo Dušo in bolj ko se zavedamo lastnega namena, lažje in hitreje ga tudi uresničujemo. Ko Duša zapusti to življenje naredi pregled nad že preživetim življenjem. Ravno povezava med Dušnim vplivom na lastno Zemeljsko osebnost, ki jo je imela v svojem življenju in delovanjem Dušne energije, zavesti, ljubezni, znanja ter marsikatere sposobnosti,  je tisto kar igra pomebno vlogo. Bolj ko je Duša lahko vplivala na svojo zemeljsko osebnost, lažje in bolj ‘uspešno’ je bilo opravljena njena ‘misija’ na Zemlji. Vsaka Duša se utelesi z namenom in nobena Duša ne pride zato, da ne bi uspela ali da bi naredila ‘škodo’. Vsaka Duša si prizadeva prinesti na Zemljo čim več dobrega ter narediti čim bolj pozitiven vtis (vpliv) na Zemeljsko dimenzijo zavesti. 

[shareaholic app="share_buttons" id="15676919"]

Vsaka Duša ima svoj namen

Eno temeljnih spoznanj bitij na Zemlji je, da smo tukaj z namenom. Vsako potovanje Duše ima svoj namen. Ravno tako je pomembno, da se povežemo s svojo Dušo in se naučimo prisluhniti. Bolj ko smo povezani s svojo Dušo, močnejši je njen pozitivni vpliv na nas in naše življenje. V tej povezavi z lastno Dušo dobimo energijo, zagon, motivacijo, vodstvo in marsikatero zdravilno vibracijo, ki nam olajša bivanje na Zemlji ter nam oplemeniti naše življenje. Ljudje, ki se povežejo s svojo Dušo imajo tudi dostop do svojih duhovnih Vodnikov, ki jih s časom lahko slišijo, čutijo in zaznavajo na mnogih nivojih. V objemu teh ljubečih energij smo vedno varni in srečni, saj se zavemo in spoznamo, da nikoli nismo sami in da nam je pomoč vedno na voljo.

Izjemen in učinkovit način za povezavo s svojo Dušo je transosebnostna hipnoza ali duhovna regresija, saj nas popelje po sledeh in spominih naše Duše.  V duhovni regresiji se vrnemo v stanje Duše, ki nam  ponudi odgovore na naša ‘zemeljska’ vprašanja ter  nam omogoči srečanje z Duhovnimi vodniki ter sprehod po svetu onstranstva, ki je naši Duši blizu in znan.  Kasneje po regresiji pa se lahko vračamo v stanje Duše, s tehnikami in metodami transosebnostne hipnoze, ki so nam podane v sklopu delavnic Moč Duše.

 

Globoko verjamem v to, da je eden najpomenejših namenov človeštva v tem stoletju vzpostaviti stik s svojo Dušo in postati zaveden svojega obstoja z vidika Duše. Ko svojo povezanost s svojo Dušo trajno ohranjamo, postajamo visoko zavedni in zavestni,  hitreje in lažje izpolnjujemo svoj življenjski namen, obenem pa ustvarjamo v kolektivni zavesti (in podzavesti) velik premik naprej. Širjenje kolektivne zavesti je širši namen, zaradi katerega se je prav vsaka Duša utelesila v vsakem življenju. V našem času smo priča izjemnemu dvigu zavesti na vseh koncih sveta, s čimer smo le še korak oddaljeni od drugačne in predvsem bolj pozitivne realnosti obstoja na Zemlji.

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Delavnice  

 • NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
  NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

  V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

 • Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Igra Božanskega Otroka
  Delavnica Igra Božanskega Otroka

  Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Samoljubezen in Odnosi
  Delavnica Samoljubezen in Odnosi

  Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.