• timeline progresija
 • proregresija
 • timeline progresija

Progresija, Paralelne Dimenzije in Realnosti

V najglobljem stanju transcendentalne hipnoze lahko hipnotizirana oseba doseže Superzavestno stanje (stanje Duše), ki  ji omogoči vstop v dimenzijo polja vsemogočnosti. V tem polju znotraj katerega  se preteklost, sedanjost in prihodnost povezujejo v celoto in tvorijo homogeno enoto časa,  je možno opazovati nulti čas ki valovi kot frekvenca informacijskega polja.

Na ta način se lahko tudi povežemo z energijo zavesti, ki tvori našo Resničnost in dimenzijo obstoja. V tem stanju vstopamo v točko nultega časa, iz katere si lahko ogledamo prihodnost kot svet paralelnih možnosti. Ker je na tem nivoju Duša osvobojena zemeljskih zakonov in omejitev, v točki nultega časa  prepozna možnosti manifestacij, ki so ji na voljo. Duši časovna oblika ni omejitev, saj čas percipira kot živo energijo na katero lahko vpliva. V točki nultega časa je Duša opazovalec paralelnih dimenzij v subatomskem polju, v katerem Duša vibrira na ravni dogodkov, ki najbolj ustrezajo njeni frekvenci. Ko Duša vstopi v kvantno polje in opazuje dogodke znotraj paralelnih dimenzij, hkrati vpliva na njihovo formacijo, ki se iz kvantnega polja preslikajo oziroma manifestirajo kot dogodki v našem življenju na Zemlji. Preskok med Zemeljsko tretjo dimenzijo in Kvantno peto dimenzijo lahko označujemo kot preskok med Newtonovimi fizikalnimi zakoni (fizikalne zakone je v 17. stoletju utemeljil Isaac Newton) in Zakoni kvantne fizike (Albert Einstein je utemeljil kvantno fiziko s teorijo relativnosti v začetku 20. stoletja).

[shareaholic app="share_buttons" id="15676919"]

 

 

Če lahko Duša dobi vpogled v preteklost (prednikov, svojo zgodovino obstoja ali zgodovino človeštva) ter se na tem mestu dotakne polja zapisov in jih v tem stanju lahko tudi ‘čisti’ oziroma transformira, lahko progresija Duše, ki je popolnoma osvobojena zemeljskih strahov, vpliva na svojo prihodnost že s samim opazovanjem. Pri tem velja izpostaviti, da močnejša vibracija Duše sproži intenzivnejši vpliv na opazovano. Iz tega sledi, da je za so-ustvarjanje z energijo in zavestjo Stvarstva potrebno ohranjati stik z lastno Dušo na vsakodnevnem nivoju. 

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Delavnice  

 • NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
  NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

  V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

 • Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Igra Božanskega Otroka
  Delavnica Igra Božanskega Otroka

  Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Samoljubezen in Odnosi
  Delavnica Samoljubezen in Odnosi

  Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.