Ljudje, ki želijo izkušnjo Sebstva skozi regresijo, želijo dobiti odgovore na večna vprašanja človeštva: 'Kdo sem?' 'Od kod prihajam? 'Zakaj sem tukaj?' 

Regresija v Prejšnja Življenja

Ljudje smo veliko več, kot smo si upali verjeti da smo ali kot smo bili vzgojeni da smo. Naš obstoj ni omejen na trenutno življenje, obstaja veliko več in možno je spoznati večnost in veličino svojega obstoja onkraj meja tega življenja. Regresija v prejšnja življenja nas popelje po sledeh in spominih naše Duše. Odkrijemo večplastnost svojega obstoja in se srečamo s Sebstvom v drugem okolju, drugem telesu, drugem času.

V nas samih obstaja del, ki je večen in nikoli ne umre. Ljudje pravimo, da je to naša Duša.  Duša ni nekaj, kar je skrito in nedosegljivo v nas samih, saj nas dostikrat ravno naša notranja moč in naše tiho a odločno vodstvo popelje do čudovitih sprememb v življenju.

Izkušnje preteklih življenj so dosegljive tudi danes. Pristope in tehnike regresije v prejšnja življenja je najbolj izpopolnil dr. Michael Newton, zdravnik, ki je v ZDA več kot 40 let razvijal in utemeljeval tehnike regresije. Iz njegovih dolgoletnih in metodičnih raziskav so nastale tri svetovne uspešnice z naslovi: Potovanje duš, Usoda duš in Spomini na onostranstvo. Možnosti življenj in njenih izkušenj, ki si jih je Duša izbirala je mnogo in po večini se ljudje odločijo za to vrsto regresije zaradi njene terapevtske vrednosti, saj nam omogoči spoznati 'avtobiografijo' naše Duše, njene prehojene poti; Učimo se lahko iz njenih spominov, lekcij, znanj in marsikatere naloge, ki si jo je zadala. Hkrati ima regresija v prejšnja življenja izjemno terapevtsko vrednost, saj nam omogoči ozaveščanje preteklih dogodkov. Nekatere karmične vezi ali energije lahko posameznika še vedno držijo v nerazrešenem stanju in ravno tu leži vzrok, da nekateri vztrajajo v slabih odnosih, občutku ujetosti ali določenih nezaželenih situacijah. Enkrat, ko s pomočjo dobrega terapevta sežemo v spomine svoje Duše, se le ta lahko osvobodi in na ta način se lahko osvobodimo tudi mi in naše življenje. Ob tem procesu osvobajanja pa je prav tako mogoče pridobiti mnoga že pozabljena znanja, jih integrirati v svoj sedanji obstoj ter na ta način nadaljevati svojo življenjsko pot v smeri, ki si jo je naša Duša začrtala. 

[shareaholic app="share_buttons" id="15676919"]

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Delavnice  

 • NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
  NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

  V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

 • Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Igra Božanskega Otroka
  Delavnica Igra Božanskega Otroka

  Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Samoljubezen in Odnosi
  Delavnica Samoljubezen in Odnosi

  Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.