Transosebnostna hipnoterapija je nastala na temeljih dela Abrahama Maslowa, ki je zagovarjal stališče, da ljudje po zadovoljitvi svojih temeljnih potreb (glej piramida) pridejo do točke, kjer se zavejo svojih potencialov, darov in višjega namena v tem življenju. V trenutku, ko so naše osnove potrebe zadovoljene, si želimo nekaj več.

Kaj je transosebnostna (transpersonalna) hipnoterapija?

Na nekem nivoju se danes, v začetku 21. stoletja, mnogi ljudje že zavedajo, da ima njihovo življenje večji pomen kot samo golo preživetje. Evolucija nas je pripeljala do točke, kjer presegamo osnove življenja in iščemo ali zahtevamo od svojega življenja več. Ta več je ravno naš resnični smisel, ki izraža nas resnični življenjski namen. Iščemo odgovor na večno vprašanje 'Zakaj sem tukaj?'  in s tem raziskujemo globlji pomen življenja. V tem procesu spoznavamo sebe v trenutkih, ko smo v svojem centru, kjer delamo ali delujemo na način, ki izraža naše življenjsko poslanstvo. Abraham Maslow je  zaznal, da se človeštvo premika v tej smeri in trdil, da kot ljudje stremimo k temu da presežemo same sebe (transcendenca sebe) in uresničimo naše duhovne potenciale. Psihologa William James in C.C. Jung ter izjemen antropolog Joseph Campbell so vsi po vrsti zagovarjali stališče, da imamo ljudje 'višji aspekt' ter na nivoju psihološke razlage priznali obstoj Duše v človeku. Njihovo delo, knjige in raziskave spodbujajo k temu, da v tem življenju ozavestimo svoj Duhovni Jaz in se prebudimo kot Duša na Zemlji ter zaživimo v duhu svoje resničnosti, ki je vsekakor več kot samo naša (tokratna) zemeljska osebnost. 

Karmično čiščenje in Duša

Vsak od nas je tukaj z namenom, vendar ga mnogi ne čutijo, ne zaznavajo in si ga tudi ne upajo živeti. Odtujenost od lastnega Sebstva je pogosto posledica dejstva, da mnogi v sebi nosijo nezavedna negativna prepričanja in zapise. Zapisi, ki nas omejujejo, so lahko globoka prepričanja, ki tvorijo jedro naših omejitev in so nastala na podlagi naših preteklih življenjskih izkušenj ali pa so nam bila genetsko (in kulturološko) podana v izročilo. In vendar osvoboditev od negativnih preteklih izkušenj in nastalih blokad šele ustvari pogoje za samorealizacijo. V delu, ki ga imenujemo Karmično čiščenje, se v višjih stanjih zavesti, karma, vzorci in vezi ozavestijo, ozaveščanje in osvobajanje teh zapisov in vezi pa je tisto kar imenujemo Karmično čiščenje. Seveda karmično čiščenje ni nekaj, kar izvaja nekdo namesto nas, saj je vsak tak proces v sozvočju z našo Dušo in namenom, vsekakor pa to je proces, ki nam ga terapevt sproži, olajša in osvetli.

 Pri transosebnostni hipnozi se zavestno vračamo v stanje Duše in od te točke ustvarjamo pogoje za osvoboditev na zemeljskem nivoju. Na ta način se brez zadržkov lahko prepustimo Vodstvu Višjega Jaza tudi v vsakodnevnem življenju. 

[shareaholic app="share_buttons" id="15676919"]

Pristopi, tehnike in metode za Višjo kvaliteto življenja

Ko govorimo o Transcendentalni hipnozi in transosebnostni hipnoterapiji, se v procesu dostopa polje, ki je nad našim 'omejenim' jazom. Dvignemo se nad svojo 'človeško' izkušnjo in dojemamo resničnost na mnogo 'višjem' nivoju. Tukaj se nam odpira mnogo različnih možnosti za spoznavanje in srečevanje našega duhovnega Jaza oz. naše Duše. Različni pristopi, tehnike in metode, ki omogočijo pot do Duše in ki jih Asya pogosto uporablja pri svojem delu, so:

 1. Transcendentalna Hipnoza za komunikacijo z Duhovnimi Vodniki, Angeli, Učitelji, Modreci in Ljubljenimi Dušami,
 2. Transosebnostna Regresija v maternico (Delo z Dušo v maternici, obdobje priprav na to življenje, čiščenje blokad in osvobajanje energij prednikov),
 3. Transosebnostna Regresija v Prejšnje Življenje,
 4. Transosebnostna Progresija,
 5. Transosebnostna Hipnoza v Višja stanja Zavesti (Kozmični Um),
 6. Transhipnotična Regresija v stanje Duše ali Regresija v Onstranstvo (po metodi dr. Michaela Newtona),
 7. Transcendentalna Hipnoza v stanje Duše.

Vse tehnike in vsak pristop je posebno prilagojen potrebam posameznika, vsak deluje z namenom, da vam omogoči dostop do višjega Jaza, Duše in spoznanja o Dušnem namenu. Vse delo se odvija na lahkoten način in v ljubečem objemu Višje Zavesti Kozmosa ali Božanske Inteligence. Ko stopimo v dimenzijo Višjih frekvenc, tudi lažje ustvarjamo in sprejemamo mogočne spremembe, ki naše življenje usmerjajo v skladu z našim resničnim namenom tukaj na Zemlji. Ker sledimo svoji poti in se uskladimo z našim življenjskim namenom, smo kot ljudje bolj srečni, izpolnjeni, čuječi, topli, uspešni in zadovoljni.

Naše življenje odraža nov način bivanja, dogajajo se nam čudeži, sinhronicitete, kjer srečujemo več dobrega, sprejemamo večje obilje (saj je Univerzum blaginja neskončnosti) in živimo bolj v skladu s harmonijo, ki se odraža v nas samih in v naših odnosih. 

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Delavnice  

 • NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
  NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

  V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

 • Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Igra Božanskega Otroka
  Delavnica Igra Božanskega Otroka

  Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Samoljubezen in Odnosi
  Delavnica Samoljubezen in Odnosi

  Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.