• LBL
 • life between lives
 • zivljenje med zivljenji

Kaj je moj življenjski namen? Zakaj sem tukaj? Kaj je tisto, kar bi si kot Duša želela izpolniti v tem življenju? Ali lahko srečam ljubljene Duše, ki so že prešle v Onstranstvo? Imam tudi jaz svojega Duhovnega Vodnika ali Vodnico? Kako se lahko povežem z Višjo dimenzijo?

Življenja med Življenji - Duša ve, zakaj je tukaj

Na ta in mnoga podobna vprašanja dobimo odgovore, ko se z regresijo podamo v svet Neskončne dimenzije Onstranstva. Tukaj se srečujemo z Visoko Zavestjo in Ljubečo prisotnostjo duhovnih Vodnikov in ljubljenih Duš. V tem čudovitem okolju doživimo tudi sebe v stanju Duše, višje Zavesti, polne ljubezni in sočutja. Mnogo ljudi v  regresijah Življenja med Življenji prestopi prag svojega omejenega človeškega jaza in se zave svoje svetlobe, lepote in mogočnosti. Ko ta zažari, lahko v popolnosti razumemo čudež svojega obstoja.

V tem stanju se nam pokažejo naše knjige življenja, dobimo vpogled v svoj Dušni obstoj ter pot, ki smo jo kot Duša prehodili v dolgem času svojega obstoja. Dobimo pomoč, nasvete in podporo Modrecev in svojih Vodnikov, ko obudimo zavest o tem zakaj smo se odločili da pridemo na Zemljo ravno v tem času. Odgovorimo si zakaj smo si izbrali ravno to življenje, telo, družino in kateri so naši resnični cilji ter namen obstoja. Duša ve in ima zavest o tem kaj si želi doseči v svojem življenju, zna tudi oceniti katera pot je pravšnja in pri vseh tistih dvoumljenjih dobi potrebno pomoč in podporo. Včasih se nam zgodi, da Duša potrebuje čas za obnovo svoje energije, ki jo v templjih zdravljenja tudi prejme, ko je enkrat doma. Ponavadi smo po regresijah v medživljenja mentalno in fizično prenovljeni in še nekaj časa delujemo v bolj odprtem stanju zavesti.

[shareaholic app="share_buttons" id="15676919"]

Zadnje objave  

V iskanju svoje notranje resnice

V iskanju svoje notranje resnice

Pogosto slišim vprašanje, kako naj prepoznam notranji glas in ga ločim od vseh ostalih glasov v moji glavi? Kako naj...

Delavnice  

 • NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
  NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

  V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

 • Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

  Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Igra Božanskega Otroka
  Delavnica Igra Božanskega Otroka

  Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

  Delavnica Samoljubezen in Odnosi
  Delavnica Samoljubezen in Odnosi

  Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.