12.11.2019: Prezentacija knjige Ko Stvara Moju Realnost

Ko stvara moju realnost? To pitanje sam si po prvi put postavila več kao dete, i kasnije svaki put, kada sam menjala svoje okruženje, životne okolnosti ili svoj način razmišljanja. Lično mi se ovo pitanje čini podjednako važno kao pitanje na »Ko sam« ili, »Sa kojom svrhom sam ovde«, jer sam pronalaskom odgovora na prvo pitanje, ujedno sama sebi odgovorila sama i na ostala dva.

Kroz svoj život i rad, shvatila sam da sigurno učestvujemo u procesu kreiranja naših života, ali veliki deo naših kreacija je nesvestan. Kao odgovor na budističku misao, da naš uma stvara svet« tražila in pronašla sam dublju dimenziju te misli: Koji deo uma zapravo stvara našu realnost, i na kraju krajeva, kako je stvoren naš um?

Kroz svoja putovanja širom sveta, kroz proces učenja i rasta koje sem prolazila u životu na tri kontinenta i 12 zemalja tražila sam odgovore u različitim kulturama i njihovim tradicijama, kao i kroz sopstveni rast i učenje. Međutim, tokom rada sa ljudima i njihovom psihom, dobila sam mnoge odgovore o mističnim životnim silama. Shvatila sam, da uprkos okovima, koje nama često stvarnost nudi kao jedini put, postoje različiti putevi, različite stvarnosti. Sa vremenom sam naučila, kako svaki pojedinac  može preći iz životnih okolnosti u kojima ne napredujemo, prema onima, koje nas osnažuju i otvaraju nova vrata novim dimenzijama života.

Mnoge odgovore na pitanja »Kako« i »Zašto živimo kako živimo«, sažela sam u knjigu Ko stvara moju realnost, u kojoj moja znanja predstavim kroz životne priče – najprije kroz moja vlastita životna iskustva, a zatim kroz uzorke naših života, koje često možemo pronači u našem svetu.

Svrha mog pisanja je da se čitalac poistoveti s tim uzorcima i u njima pronađe dublji uvid u sebe i inspiraciju, da krene dalje u svom životu i da svesno živi svoj život na način, na kojeg je oduvek želeo. Život, na kojeg če sa ponosom gledati kao svoju stvarnost.

Srdačno vas pozivam na prezentaciju moje knjige Ko stvara moju realnost, koja če biti u utorak, 12.11.2019 u 18. časova u Hotelu Moskva. U prezentaciji, koja če trajati sat vremena, istanuti ču sadržaj knjige, dotaknuti se iskustva iz Amerike, Novog Zelanda i Azije iz kojih crpim inspiraciju za pisanje, takodjer, osvetliti ču nesvesno, koje je mnogo šire i dublje od naše percepcije, a istovremeno ču objasniti dublje značenje knjige Ko stvara moju realnost.

Na kraju prezentacije, rado ču odvojiti vreme da napišem posvečenje u knjig svima koji to želite.

Srdačno ste pozvani da se pridružite predstavljanju knjige u Hotelu Moskva.

Ulaz na predstavljanje je besplatan, ali radi organizacije, molimo vas da svoje učešće jednostavno prijavite putem prijavnog formulara u nastavku (samo je potrebno upisati ime i email). Također, na predstavljanje možete pozvati svoje prijatelje, porodicu, i u tom primeru vas molimo da u formular upišete i njihova imena.

Toplo vas pozivam da se nama pridružite

Asya

 

 

 

 

Aktuelni Programi  

NOVO: 4.10. – 6.10.2024  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.