8. januar 2024 – Drugi modul programa Zavestna Transformacija

Ob začetku programa Zavestna Transformacija,

Že nekaj let nazaj, ko sem oblikovala koncept knjige, me je preželo globoko spoznanje, da je dinamika zgodb in primerov zasnova v načrtnem vrstnem redu, da v bralcu prebudi proces prebujanja in ozaveščanja, s čimer ima izjemen transformacijski potencial. Že ob samem branju knjiga v človeku sproži procese in na ta način oplemeniti prav vsako sporočilo ki ga nosi. Vsebina knjige je tako zaživela v načrtnem konstruktu: udeležencu je omogočeno da skozi program doživi in predela vsako poglavje kot aplikabilno transformacijsko energijo. Kot avtorica knjige in vodja programa vodim udeleženca skozi močne procese ki jih mogoča  poglobljena študija knjige in aktivna interakcija na programu.

 

Za vsako napisano zgodbo, za vsakim primerom in tezo, je še toliko informacij in znanj, ki jih je vredno podeliti.

 

Pridružite se nam na potovanju Zavestne Transformacije:

            Od strahu do zaupanja

            Od kaosa v red

            Od nevednosti do znanja

            Od žrtvovanja do samoobvladovanja

            Od izolacije v povezanost

            Od umaknjene tišine do odprte komunikacije

            Od samozanikanja do odločnosti

 

Asya Širovnik Moškon

Modul 1: MOJ ODNOS Z ŽIVLJENJEM                    

Modul 2: OSVETLITEV NEVIDNIH VEZI        

Srečanja v drugem modulu -   Januar-Februar v določenih terminih ob 20.00-21.30

Modul 3: OSVOBODITEV IN TRANSFORMACIJA     

Modul 4: AKTIVACIJA: PONOVNO ROJSTVO                      

Modul 5: PETA DIMENZIJA: ŽIVLJENJE BUDNIH                 

Izhodišča Programa

Retreat Zavestna Transformacija  razširja vašo percepcijo o tem, kdo ste in zakaj je vaše življenje takšno kot je. Večina ljudi misli, da vemo kdo smo a v resnici ne poznamo vseh  razsežnosti svojega obstoja – ko omejimo zavest o sebi s tem omejimo tudi naše življenjske izkušnje in potenciale. Prvi korak da vzamemo svoje življenje v svoje roke je v spoznavanju sebe. Dokler ne spoznamo sebe, naše življenje vodijo nevidne niti preteklosti. Zdaj je čas, da končno spoznamo tistega, ki bo držal naše življenje v rokah. To smo mi sami!

Skozi lastni proces samorefleksije boste pridobili razumevanje o izjemni moči podzavestnih prepričanj in vzorcev ter tako spoznali njihov izjemen vpliv na naše življenje.

Skozi vodeni proces predavanj in usmerjenih vaj boste pridobili razumevanje, kako so vaši odnosi, finance, karierna pot, navade in karakter jasen odsev vaše podzavestne paradigme.

Skozi lastni proces boste postali opolnomočeni za energijo, ki je potrebna da svoje življenjske situacije in izzivov ne razumevamo le na intelektualnem nivoju, temveč da njihov ustroj sprejemamo tudi na ravni energetskega telesa.

V programu retreata Zavestna Transformacija bomo priča odkritju omejujočih prepričanj, ki so nas doslej zadrževale v strahu in neodločnosti. Za vsakega človeka je izjemno pomembno, da se zaveda nezavednega: Notranji saboter ki je nekoč ustvarjal konflikt, kaos in neuspeh, zdaj postaja naš vir novega znanja in modrosti.

Tovrstni odnos do življenja nas pripelje na naslednji nivo Zavestne transformacije, kjer se umaknemo od disfunkcionalnih mehanizmom spoprijemanja v svet odprtih možnosti.

Programi  

NOVO: 4.10. – 6.10.2024  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.