Delavnica Igra Božanskega Otroka

Delavnica Delo z notranjim otrokom

Mnoga šamanska izročila doživljajo podzavest kot živo entiteto, ki je v arhetipskem obličju majhnega otroka, v katerem se nahaja banka spominov, občutkov in zaznav, ki jih je doživel skozi svoja prva leta življenja. Ta del, ki se nahaja v čutnem delu našega podzavestnega uma, naš notranji otrok, ima več obrazov. 

Pridružite se nam! Prijavo lahko izpolnite preko spodnjega obrazca.

Naš notranji otrok je portal za čudeže in povezava z našo Dušo

Notranji otrok je v svoji izvirnosti človeško obličje naše Duše. Vendar je marsikateri otrok tudi ranjen in v sebi nosi zemeljsko izkušnjo bolečine, strahu in občutka da ni dovolj dober. Takrat ima obraz jeze, saboterja in bolečine. Kadar se nam v življenju pojavljajo 'blokade' ali nizke frekvence, se je najprej potrebno povezati z našim notranjim otrokom in ga osvoboditi. 

Ko je naš stik s notranjim otrokom pretrgan, se ne zavedamo tistega najmočnejšega energetskega stanja, ki upravlja z našimi čustvenimi odzivi na življenje in nam ga tudi kroji. Če je otrok ranjen lahko postane naš največji saboter. V kolikor pa ga spoznamo in ozdravimo njegove strahove, dobimo mogočnega zaveznika. Ko je naš notranji otrok osvobojen se prelevi v čisto Luč in v nas se zrcalijo občutki radosti in navdušenja, ki se prelivajo v močno čustveno stanje ljubezni, zaupanja in veselja. Čudežne spremembe sledijo, ko je otrok osvobojen strahu, bolečin in starih prepričanj.  Življenje postane Igra.

To čudovito Božansko bitjece sem našla v mnogih ljudeh, ki sem jih z regresijo vrnila v njihovo otroštvo. Mnogi so po dolgem času podoživeli čudovito energijo, barvno paleto čustev, ki jih je prevzela, navdahnila in dvignila v ustvarjalni tok. To novo navdušenje nad življenjem in povezava z notranjim Otrokom omogoča manifestacijo magičnih misli, ki nam jih naš odnos omogoči. Da bi lahko sledili resničnim potrebam vašega notranjega otroka in zaščitili njegove (njene) interese, bomo na delavnici očistili boleče in neprijetne spomine, ki so zaklenili notranjega otroka v občutek nemoči in prekinili našo komunikacijo. Čas je, da tudi vi spoznate to čudovito bitjece, ki biva v vas in ki v središču vaše podzavesti ustvarja čustveno klimo vašega počutja.

Na delavnici Igra Božanskega Otroka,

  • Skozi hipnozo se bomo podali na pot, na kateri se boste naučili osvoboditi otroka od strahov, negotovosti, jeze in blokad,
  • spoznali boste svoj Božanski iskrivi Delček, ki komaj čaka da ga objamete,
  • izkusili boste, da je varno biti nežen, sočuten in iskren do sebe in svojih čustev ter pridobili povezavo med našim notranjim in zunanjim svetom,
  • dotaknili se boste toka ustvarjalnih energij, ki jih naš notranji otrok uporablja pri manifestacijah in se naučili sodelovati s svojim notranjim Božanskim Delčkom,
  • vzpostavili bomo zdravilen odnos z našim iskrivim otroškim delčkom, si povrnili zaupanje v življenje ter se tako vrnili življenju s svežim elanom, motivacijo in  radostjo.

Pozdravljena Asja, na kratko ti pošiljam izkušnje in doživetja po izvajanju tehnike za povezovanje z notranjim otrokom. Zanimivo je bilo ugotoviti, od kod izvirajo moji občutki nemoči, strahu in praznine. V začetku sem ugotovil, da sem bil kot otrok bolj čustveno prizadet kot sem mislil in to v situacijah, ki jih z distance sploh ne bi opisal kot travmatične. Verjetno smo kot otroci res gobice, ki vse vpijajo in so tako zelo čutne. Po srečanju s svojim notranjim otrokom, sem bil presenečen, kako osamljenega se je počutil ves ta čas. Ni čudno, zdaj vem od kod sem imel občutek praznine praktično celo svoje življenje. Ko sem objel mojega notranjega otroka, me je pretresel občutek, ki je šel skozi mene kot električni tok. Zbližala sva se, čutim toplino ravno tam, kjer je nekoč bila prazna luknja in vem, da mi je nič drugega ne bi moglo zapolniti. Z otrokom ustvarjam odnos, kot si nas učila, neverjetno je, ampak res deluje. Zadnjič ko sem si kupil sladoled, sem se počutil hkrati kot otrok, istočasno pa kot da imam krila in da bi lahko letel. Ponovno sem imel občutek, da je vse mogoče. Ne boš verjela, ampak sestanek ki sem ga imel zatem je bil popoln uspeh. Končno sem doživel, tisto ko praviš: Vaš notranji otrok ustvarja vaše življenje!

Gorazd

Prijavite se preko spodnjega obrazca

Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:
-
Izberite delavnico:*
Če nam želite kaj sporočiti, vaše sporočilo napišite tukaj:

* Označuje zahtevana polja

[shareaholic app="share_buttons" id="15676918"]

Več Delavnic  

NOVO: 4.10. – 6.10.2024  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Podrobnosti o delavnici

Trajanje:8 ur (2 obiska po 4 polne ure)
Termin:običajno med 17:30 in 21:30
Cena:180 € + DDV (219,6 €)
Lokacija:Ljubljana
Naslednjič:ni določenega termina
Prijava:info@sirovnikinstitute.com