Delavnica Karma in karmični vzorci

shutterstock_163209056 (2)

Delavnica Karma in Karmični vzorci je namenjena prepoznavanju karmičnih vzorcev posameznika. Prepoznavanje in ozaveščanje karmičnih vzorcev je namreč pomemben korak k zavestnemu življenju, ki je temelj tako srečnega in polnega življenja človeka, kot tudi izpolnitve Dušnega namena in njenih potencialov.

Pridružite se nam!

Čiščenje Karme

Udeleženci boste ozavestili “kolo Karme” (The Wheel of Karma), spoznali delovanje praiskonskega univerzalnega Zakona Karme in osvojili metode s pomočjo katerih lahko v lastnem življenju prepoznamo delovanje karmičnih vzorcev in vzorcev podzavesti. Raziskali bomo tisočletne tradicije, ki so v osrčje svoje kulture in religije umestile sile Karme in njenega vpliva na človekovo življenje in družbo kot tako.

S pomočjo hipnoze bomo vstopili v svojo podzavest ter znotraj nje začeli rahljati karmične vezi ter na globljem podzavestnem nivoju sprožili proces integracije in poravnave višjih dimenzij Zavesti.

 Odnos ljudi do vas je njihova karma; Vaša reakcija na ta odnos je vaša karma. Wayne W. Dyer

Kakor gravitacija, karma je tako temeljna, da je pogosto sploh ne opazimo. Sekyong Mipham
 
Zakon karme je enostaven. Vsaka vaša izkušnja se ponavlja in boli, vse dokler je prvič ne doživite pravilno. Ben Okri

Delavnica Karme je bila izjemno intenzivna. Končno sem začela razumeti, da sem jaz tista, ki vplivam na moje okoliščine v življenju, na moj odnos s starši in otroci. Ko pogledam od daleč, me zmrazi ko vidim, kako hitro zapademo v vzorce staršev, ki jih prenašamo naprej do svojih otrok. Po drugi strani pa sem srečna in ponosna, da sem večji del vzorcev, ki niso bilo pozitivni, uspela ozavestiti in prekiniti niz negativnih dogodkov. Velikokrat sem že bila na različnih seminarjih in slišala ogromno teorij in resnic, ki so sčasoma zbledele iz mojega spomina. Vam pa se želim zares zahvaliti, saj sem na delavnici to resnico tudi začutila in fizično iskusila, kako se zablokirana energija umika iz mojega telesa.

 

Natalija, udeleženka delavnice Karma in Karmični vzorci v mesecu marcu 2014

 

Draga Asja, s tabo želim deliti nekaj izkušenj in doživetij, ki so se mi zgodile od naše zadnje delavnice Karme. Moram reči, da mi je delavnica Karme in karmični vzorci veliko dala. Odnosi, ki so bili v naši družini malce načeti so se popravili, tudi odnos z osebo iz službe, s katero že dlje časa nisva v najboljših odnosih, se je kar nekako čudežno razrešil. S tem, ko sem vsakodnevno izvajala vaje in samohipnozo za čiščenje karme, sem ugotovila, da sem v odnosu z drugimi popolnoma drugačna. Stvari, ki so me včasih razjezile ali prestrašile, gredo sedaj samo mimo mene. In prav imaš, kot da bi si takrat nastavila ogledalo, so tudi drugi do mene potrpežljivi in bolj ljubeči. Več mesecev sem se trudila, no, v preteklem tednu pa sem dobila vabilo na dogodek, kjer bom lahko predstavila moje delo in sklenila sodelovanje, ki mi bo pomagalo v prihodnosti. Zdaj vidim, da sem več mesecev poiskušala na silo iztržiti pozitiven rezultat, ko sem to silo sprostila, pa je rezultat kar prišel! Izjemno sem srečna in še naprej si želim bolje in širše razumeti sporočila, ki nam jih življenje nosi.

 

Martina, udeleženka delavnice Karma in Karmični vzorci v mesecu oktobru 2014

Prijavite se preko spodnjega obrazca

Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:
-
Izberite delavnico:*
Če nam želite kaj sporočiti, vaše sporočilo napišite tukaj:

* Označuje zahtevana polja

[shareaholic app="share_buttons" id="15676918"]

Več Delavnic  

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

23.9. – 25.9.2022  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
23.9. – 25.9.2022 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Igra Božanskega Otroka
Delavnica Igra Božanskega Otroka

Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Podrobnosti o delavnici

Trajanje:8 ur (2 obiska po 4 polne ure)
Termin:običajno med 17:30 in 21:30
Cena:180 € + DDV (219,6 €)
Lokacija:Ljubljana
Naslednjič:ni določenega termina
Prijave:info@sirovnikinstitute.com