(Nov termin: 5.5. in 12.5.) Delavnica Moč Duše

delavnica moč duše (2)

 Presezite omejitve svoje osebnosti (ega) ter sprostite ustvarjalno energijo za uresničevanje vaših duhovnih potencialov.

Pridružite se nam! Prijavo lahko izpolnite že preko spodnjega obrazca.

O konceptu Duše

Delavnica »Moč Duše« obravnava koncept Duše in njeno razmerje do podzavestnega uma. S pomočjo hipnoze se bomo globlje povezali z Dušo, Dušnimi sporočili, spomini in znanjem. Veliko ljudi namreč živi življenje mehansko/avtomatično ali v nezavednem stanju, v katerem velikokrat zanemarijo svoj duhovni obstoj. In vendar je Duša tista, ki ji moramo slediti, saj le ona pozna pot do višjega namena in svojega življenjskega poslanstva.

Povezava z Dušo

Vsaka delavnica bo potekala v sproščenem vzdušju, kjer bomo na življenjskih primerih prikazali delovanje Duše in odgovarjali na vsa morebitna vprašanja. Obenem bomo imeli v vsaki delavnici tudi dve daljši vodeni transosebnostni hipnozi, v katerih so vljučene dodatne tehnike, ki vam omogočijo dostop do resničnega Jaza. S tem boste pripravljeni na nadaljnjo povezavo z višjo, vseobsegajočo zavestjo.

Kaj boste pridobili na delavnici Moč Duše?

  • poglobili boste znanje samohipnoze in se naučili zavestno vstopati v stanje Duše,
  • razširili boste percepcijo lastnega obstoja in presegli omejitve identitete človeka kot telesa,
  • spoznali boste različne teoretične koncepte Duše,
  • sposobni boste razlikovati med glasom vašega kritičnega Uma in glasom Duše,
  • gradili boste občutke povezanosti, varnosti in prisotnosti v vsakodnevnih situacijah,

Asja, obljubila sem, da s tabo delim moje izkušnjo po naši delavnici, ki smo jo imeli prejšnji mesec. Vsak dan izvajam samohipnozo in moram reči, da se počutim zelo mirno, kljub temu, da sem v zadnjem času imela nekaj situacij v katerih bi me sicer tok dogodkov vrgel iz tira. Opazila sem, da v mojem “notranjem miru” izjemno uživam. V zadnjem času sem se večkrat odpravila na sprehod v naravo, zelo pa uživam tudi ob prebiranju knjig z našega seznama. Večkrat se mi zgodi, da enostavno vem kaj bo kdo rekel, kot da bi prebrala misli. Neznansko sem ti hvaležna tudi zato, ker v tem stanju tudi bolje čutim oba moja otroka. Zadnja dva tedna smo po dolgem času vsi skupaj spet izjemno uživali!

Hvala ti in vse dobro,

 

Maja, udeleženka delavnice Moč Duše v februarju 2014

 

Asjine delavnice Moč duše sem se udeležila, ker sem želela poglobiti znanje samohipnoze, ki sem ga pridobila na predhodni Asjini delavnici, predvsem pa s ciljem priti v stik s svojo dušo ter kot pripravo na terapijo LBL, s pomočjo katere bi želela priti do spoznanj zakaj sem tu, kakšno je moje poslanstvo v tem življenju, kje so moji največji potenciali, predvsem pa si želim (ponovno) začutiti resnično, brezpogojno ljubezen... Ko je Asja na delavnici Moč duše pričela s skupinsko hipnozo, sem zelo hitro zdrsnila v stanje popolne sproščenosti, v telesu sem čutila prijeten občutek, vse napetosti so izginjale, bilo mi je prijetno toplo, misli so izginjale. Nenadoma me je oblil močan žarek svetlobe, kot da bi nekdo prižgal močne reflektorske luči in jih usmeril naravnost vame...vedela sem, da to niso luči v prostoru, kjer sem se nahajala, svetloba je bila bistveno močnejša...bilo je tako močno, da mi je streslo celotno telo...najprej sem se prestrašila in skoraj že odprla oči, pa mi je nekaj reklo: "ne odpiraj oči, vse je v redu, samo prepusti se"...in sem se sprostila, telo mi je oblivala močna svetloba...

 

Nina, udeleženka delavnice Moč Duše v mesecu oktobru 2014

Prijavite se preko spodnjega obrazca

Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:
-
Izberite delavnico:*
Če nam želite kaj sporočiti, vaše sporočilo napišite tukaj:

* Označuje zahtevana polja

no.

[shareaholic app="share_buttons" id="15676918"]

Več Delavnic  

(NOV TERMIN 10. in 17. Februar) Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
(NOV TERMIN 10. in 17. Februar) Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

18.6. – 20.6.2021  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
18.6. – 20.6.2021 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Igra Božanskega Otroka
Delavnica Igra Božanskega Otroka

Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Podrobnosti o delavnici

Trajanje:8 ur (2 obiska po 4 polne ure)
Termin:Običajno med 17:30 in 21:30
Cena:180 € + DDV (219,6 €)
Lokacija:Spletna komunikacijska platforma
Naslednjič:sreda, 5.5. in sreda, 12.5.2021
Prijave:info@sirovnikinstitute.com