Delavnica Poravnava Duše, Karme, Usode in našega Namena

delavnica poravnava

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode.

 Pridružite se nam! Prijavo lahko izpolnite že preko spodnjega obrazca.

Poravnava dimenzij

Na delavnici Poravnava Duše, Karme, Usode in našega Namena se bomo napotili na  potovanje v Višje stanje Zavesti, znotraj katere se odslikava namen našega obstoja. V posebej prilagojenih in vodenih hipnozah se pomo poglobili v neskončno Modrost znotraj nas samih.  Prisluhnili bomo svoji Duši, s katero smo vzpostavili intimni odnos že v predhodnih delavnicah in se  zavedli prostora, ki je bil ustvarjen, ko smo očistili stare zapise, ki so nas predhodno blokirali na poti naše Usode. Spoznali bomo, kako se lahko v tem svetem prostoru sooblikuje vse tisto, kar si je naša Duša namenila v tem življenju ustvariti in manifestirati. Prepoznamo svoje Vodstvo, začutimo in zaznamo svoj namen ter se napotimo po poti svoje Usode!

Soba brez knjig je kot telo brez Duše. Cicero

 

Kar zadovolji Dušo je Resnica. Walt Whitman

 

Besede so pretveza. Notranja vez je tista, ki pritegne osebo v odnos z drugo osebo. Rumi

 

Asya, šele danes, dan po naši delavnici sem dojela nauk sporočila moje Duše, ki me je včeraj dočakala v hipnozi… in ta občutek notranje svetlobe in miru …ko me je napolnila mirna moč, ki je zavest, da stopam v smeri svoje samo-realizacije… sedaj moram to udejanjiti s koraki… in z vsakim korakom sem bližje… ta povezava, to notranje vodstvo mi je torej dano… pot tudi… Korak za korakom čutim, da sem na pravi poti, in to mi daje moč, samozavest, poln občutek varnosti… sedaj imam voljo in zaupanje, da je moj namen izpolnjen ko sledim svojo pot, svojo Usodo. Hvala ti.

 

Bernarda, udeleženka delavnice Poravnava Duše, Karme, Usode in našega Namena v aprilu 2014

 

Draga Asja, veliko mislim na našo delavnico in ker sem ti res hvaležna za vse kar smo skupaj naredili, se ti sedaj z veseljem oglašam. Naj ti povem, da je zavest o mojem resničnem bistvu, moji usodi in tem, da lahko sedaj živim svobodno, stalno prisotna. Še vedno se, tako kot takoj po zaključku delavnice, počutim lahkotno, srečno in polno. V meni je toliko radosti, svetlobe in prostora ki ga polni notranja povezava z mojo Dušo! Daje mi notranjo moč, ki me vodi in hkrati ščiti pred strahovi, ki sem jih nosila v sebi  zadnjih 16 let. Že po delavnici Karma sem se počutila tako osvobojeno! Najbolj me je očaralo to, da ima vsak problem, vzorec ali slabo prepričanje, v sebi svetlobo ki raztaplja temo, trdost, zakoličenost. Samo pustiti je treba, da Svetloba zažari in se širi in širi. Moja Duša je tako srečna, ker se končno osvobojena lahko napotim naprej po svoji poti.  Res HVALA ti za to, da si vse občutke strahu nadomestila z občutkom zaupanja in notranjega miru. Sedaj lahko rečem, da sem resnično srečna. Veselim se življenja, Srečna sem tudi zato, ker vem da zmorem, da sem vodena, močna in da je vse kar se dogaja z namenom da me moja pot vodi k vedno večjem dobrem. Sigurno pridem na še tvojih delavnic, tega se že veselim in res sem hvaležna, da sem prišla na tvojo pot in da si ti prišla na mojo.

 

Ana, udeleženka delavnice Poravnava Duše, Karme, Usode in našega Namena v aprilu 2014

Prijavite se preko spodnjega obrazca

Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:
-
Izberite delavnico:*
Če nam želite kaj sporočiti, vaše sporočilo napišite tukaj:

* Označuje zahtevana polja

[shareaholic app="share_buttons" id="15676918"]

Več Delavnic  

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Moč Duše
Delavnica Moč Duše

Presezite omejitve svoje osebnosti (ega) ter sprostite ustvarjalno energijo za uresničevanje vaših duhovnih potencialov. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Igra Božanskega Otroka
Delavnica Igra Božanskega Otroka

Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Karma in karmični vzorci
Delavnica Karma in karmični vzorci

Delavnica Karma in Karmični vzorci je namenjena prepoznavanju karmičnih vzorcev posameznika. Prepoznavanje in ozaveščanje karmičnih vzorcev je namreč pomemben korak k zavestnemu življenju, ki je temelj tako srečnega in polnega življenja človeka kot tudi izpolnitve Dušnega namena in njenih potencialov. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Podrobnosti o delavnici

Trajanje:8 ur (2 obiska po 4 polne ure)
Termin:običajno med 17:30 in 21:30
Cena:180 € + DDV (219,6 €)
Lokacija:Ljubljana
Naslednjič:trenutno ni določenega termina
Prijave:info@sirovnikinstitute.com