Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

shutterstock_167265149 (2)

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje!

Pridružite se nam! Prijavo lahko izpolnite že preko spodnjega obrazca.

Naj Podzavest dela za Vas

Znotraj našega podzavestnega uma se nahaja mogočna Sila, ki vodi in ustvarja naše življenje. Večina ljudi se ne zaveda delovanja svoje podzavesti in vendar je prav naša podzavest tista čudežna skrinjica, kjer so shranjeni vsi naši vzorci, prepričanja in nezavedni vzgibi, ki smo jih v skrinjico shranjevali že kot otroci.

S samohipnozo do pozitivnih sprememb v življenju

Znotraj dveh srečanj se bomo posvetili osnovam sproščanja in samohipnoze, hkrati pa bomo doživeli vodene hipnoze, ki nam bodo omogočile reprogramiranje podzavesti. Učenje samohipnoze je najbolj učinkovito ravno zaradi tega, ker hipnoterapevt v hipnozi s pozitivnimi sugestijami 'programira' podzavest vsakega od udeležencev na način, da kasneje posameznik sam vstopa v globlja stanja podzavestnega uma. Ob vodenih hipnozah bomo deležni tudi sugestij, s pomočjo katerih bo naša podzavest prežeta z novo svežo energijo, ki nas bo dodatno motivirala pri doseganju naših ciljev.

Kaj boste pridobili z delavnico

  • Na delavnici boste spoznali temeljne zakone po katerih deluje Podzavest,
  • Naučili se boste temeljne metode samohipnoze, s katero boste sposobni sami vstopiti v višja stanja zavesti,
  • Samohipnoza vam bo vsak dan omogočala hitro in učinkovito sprostitev, prav tako  boste lažje prenašali vsakodnevne napore in stres,
  • Sposobni boste globljega razumevanja vaših življenjskih situacij in obstoja,
  • Postopoma boste razvili sposobnost spreminjanja življenjskih situacij ter krepili občutke varnosti in miru.

 

Asja, letošnje leto si bom zapomnil tudi po “čudežih”, ki sem jih doživel, ko sem začel z meditacijo in izvajanjem samohipnoze. Od prve delavnice, ki sem se je udeležil je preteklo že nekaj mesecev, jaz pa imam občutek, da samohipnozo izvajam že več let. To je čisto nov svet in nova dimenzija:) Hvala ti, da si z menoj delila tako globoke uvide ki so mi spremenili življenje.

Lep pozdrav,

 

Marjan, udeleženec delavnice Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja v septembru 2014

 

Draga Asja, delavnica je bila naravnost čudovita. Zelo sem ti hvaležna da si nas popeljala na to čudovito potovanje. Toliko izjemnih občutkov nosim v sebi vse od naše zadnje delavnice, nekako čutim, da se vse odvija tako kot mora. Da vse teče v skladu z nekim višjim načrtom. Moja služba je neposredno povezana z delom z ljudmi, predvsem s takimi, ki se znajdejo v zares težkih življenjskih situacijah. Moram priznati, da mi po več letih dela včasih zmanjka energije in se počutim ujeta. Ta teden sem se znašla sredi zahtevnih situacij, v katerih bi nekdaj negativno reagirala. No, tokrat sem se odločila zavestno vstopiti v višja stanja zavesti in situacije so se začele razreševati same od sebe. Pa ne le v mojo korist, ampak v korist vseh ki smo bili vpleteni. Komaj že čakam na našo naslednjo delavnico.

Imej prelep vikend.

 

Nataša, udeleženka delavnice Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja v juniju 2014

Prijavite se preko spodnjega obrazca

Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:
-
Izberite delavnico:*
Če nam želite kaj sporočiti, vaše sporočilo napišite tukaj:

* Označuje zahtevana polja

[shareaholic app="share_buttons" id="15676918"]

Več delavnic  

NOVO: 4.10. – 6.10.2024  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Podrobnosti o delavnici

Trajanje:8 ur (2 x 4 polne ure)
Termin:običajno med 17:30 in 21:30
Cena:183€ z DDV
Lokacija:Spletna komunikacijska platforma
Naslednjič:Tekoče na zahtevo
Prijava:info@sirovnikinstitute.com