Delavnica Samoljubezen in Odnosi

delavnica moč samoljubezni

Ko si izberemo bolj ljubeče, sočutno in nežno življenje, postanemo svoj sopotnik, ki se razume, sprejema in podpira na  vsakem koraku. Kar si dajemo, nam daje tudi naše okolje, ljudje in okoliščine, ki jih privabimo nas ljubeče podprejo in osrečijo, saj zunanji svet vedno zrcali notranjega. Zato torej naredimo korak v notranjost, poiščimo vir Ljubezni v nas samih, sprostimo to mogočno silo ter ustvarimo odnose in življenje, ki odražajo lepoto, obilje in srečo v vsej svoji Ljubeči razsežnosti!

Pridružite se nam! Prijavo lahko izpolnite že preko spodnjega obrazca.

Ko ljubimo sebe lahko prejmemo Ljubezen drugih

Da bi lahko ustvarjali življenje, v katerem se počutimo usklajeni z lastno Dušo je pomembno, da se znamo odpreti in povezati z mogočno silo Ljubezni. Ljubezen je Ustvarjalna Energija, s katero smo prišli na ta planet. Za otroke je Ljubezen naravna energija s katero so v kontaktu ves čas, vendar dostikrat v procesu odraščanja to močno povezavo s Silo Ljubezni izgubimo. Delavnica je namenjena prebujenju spomina o Ljubezni, ki izvira iz nas samih in o spoznanjih o Samoljubezni, ki je ključna za Ljubezen v odnosih in družini. Ljubezen do sebe je življenjskega pomena tako za posameznika, kot za družbo, saj ljudje ki se ljubijo zrcalijo zdravo življenjsko zavest v sebi in v svojem okolju. Ljubezen do sebe nam odpira portal skozi katerega steče energija, ki je mogočna v vsej svoji Božanskosti.  Ko resnično vzljubimo sebe lahko prejmemo in delimo to mogočno silo. Ljubezen. 

 Vabljeni ste, da se v vodenih hipnozah spustite v samo zavest o Kozmični Zavesti Ljubezni  in si dovolite vzljubiti sebe. Ljubezen, ki je brezpogojna nam vsem omogoča sprejemanje prav vsakega delčka Sebe.

Ljubiti se je nekaj povsem drugega od egocentrizma, arogance ali domišljavosti. Ljubiti sebe pomeni da skrbimo zase, prevzemamo odgovornost za svoje potrebe in življenje, se spoštujemo in se resnično spoznamo. Da bi resnično lahko ljubili drugega, moramo najprej najti in začutiti ljubezen do sebe samega. Psiholog Erich Fromm, 1956
 
Ko se ljubimo, nam v življenju vse teče!  Louise L. Hay
 
Psiholog Nathaniel Branden je že leta 1969 definiral dve glavni sestavini močne samozavesti: Občutek da smo vredni in občutek da smo sposobni. Ko se v popolnosti sprejmemo in vzljubimo, se bolj cenimo in počutimo varne znotraj lastne samopodobe.
 

Draga Asja, prva in druga delavnica Samoljubezni sta se tako tesno in čudovito prepletli, da pravzaprav ne znam več točno ločiti kaj mi je sporočila prva in kaj druga. Uživam, ko sem na tvojih delavnicah, ker iz tebe sije tako čudovita svetloba in toliko ljubezni, da se kar tako mimogrede lahko potopim v svetlobo in spojim s svojo notranjostjo in Dušo. Presenečena sem, da sem se v vodeni hipnozi tako hitro srečala z Modreci, ker je to nekaj kar ne poznam. No, iz tvojih besed veje skorajda ista energija kot je bila ob srečanju z mojim Modrecem. Hvala ti za tvoje Znanje, Modrost in Ljubezen, ki jih deliš in prenašaš na nas, da se lahko povežemo z dimenzijo Doma in Ljubezni. Hvala ti!

 

Katarina, udeleženka delavnice Samoljubezen in odnosi v mesecu februarju 2014

 

Draga Asya, najlepša hvala da si nam podelila svoje znanje. Hvala tudi za prečudovita srečanja v zadnjih mesecih. Sam sem v obdobju pred njimi nemirno iskal svojo identiteto, prišel na delavnice negotov in kar malce neroden, nato pa kot da bi preklopil, začutil svojo bit in postal tako miren. Vznemirljivo mi je obujati različna, včasih že pozabljena občutenja in potovati po barvnih svetovih. Našel sem številne odgovore na prej dolgo neodgovorjena vprašanja, izboljšal sem odnos do sebe, zares cenim vsako stvar pri sebi in to mi veliko pomeni. Odprle so se številne naloge, ki jih moram opraviti v prihodnosti, želim si postati mojster pri prebiranju sporočil, ki mi jih pošilja življenje. Čutim hvaležnost, da mi  je bilo to dano. In zelo se veselim naših prihodnjih druženj. Želim ti lepe zimske dni in te najlepše pozdravljam,

 

Marko, udeleženec delavnice Samoljubezen in odnosi v mesecu Februarju 2014

Prijavite se preko spodnjega obrazca

Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:
-
Izberite delavnico:*
Če nam želite kaj sporočiti, vaše sporočilo napišite tukaj:

* Označuje zahtevana polja

[shareaholic app="share_buttons" id="15676918"]

Več Delavnic  

NOVO: 4.10. – 6.10.2024  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Podrobnosti o delavnici

Trajanje:8 ur (2 obiska po 4 polne ure)
Termin:običajno med 17:30 in 21:30
Cena:180 € + DDV (219,6 €)
Lokacija:Ljubljana
Naslednjič:trenutno ni določen termin
Prijave:info@sirovnikinstitute.com