3.7. Prvo srečanje – Poletna šola Transcendentalni večeri

 Presezite omejitve svoje osebnosti (ega) ter sprostite ustvarjalno energijo za uresničevanje vaših duhovnih potencialov.

Pridružite se nam! Prijavo lahko izpolnite že preko spodnjega obrazca.

Aktivacija Znanj iz Duše & Širjenje Manifestacijske Zavesti v našem Življenju in Realnosti

Transcendentalni večeri so ustvarjeni za tiste, ki se želite osvoboditi blokad in lažnih omejujočih prepričanj, za tiste, ki hočete s povečanim tempom potovati k večjemu dobremu, namenjeni so tistim, ki želijo »pozdraviti« dele svojih življenj, tistim ki iz visoke vibracije Zavesti sledite in hkrati kreirate pot, ki jo je izbrala vaša Duša.


Dobrodošli

 

Ta program je ustvarjen za vas z namenom, da se bose pogosteje in globlje povezali s svojo Dušo in da boste prejemali energijo iz Duhovne Dimenzije. Energija in duhovno vodstvo naše Duše in Duhovnih vodičev ima izjemno transformacijsko moč, ki spreminja naše življenjske okoliščine, spreminja našo percepcijo realnosti v kateri se pravkar nahajamo in nas osvobodi od iluzije naših trenutnih in dolgotrajnih težav. Ko vstopimo v stanje Duše čas izgubi svoj linearni značaj – v tem trenutku se odpirajo portali, vrata raznih alternativnih možnosti. Vse dokler se visoka vibracija naše Duše izraža v naši zavesti, so manifestacije nove zaželene realnosti lahkotne, enostavne in celo hipne. To je skrivnost vseh »čudežnih« preobratov kot so nenadne rešitve, celjenja, hipne manifestacije ali postopno dviganje v lepšo realnost Pete dimenzije. 

Med drugim se bomo osredotočali kako:

  • se naučiti zavestno vstopati v stanje Duše,
  • razširiti percepcijo lastnega obstoja in preseči omejitve identitete človeka kot telesa,
  • spoznati različne teoretične koncepte Duše,
  • razlikovati med glasom vašega kritičnega Uma in glasom Duše,
  • graditi občutke povezanosti, varnosti in prisotnosti v vsakodnevnih situacijah,

Več Delavnic  

NOVO: 4.10. – 6.10.2024  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
NOVO: 4.10. – 6.10.2024 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Podrobnosti o delavnici

Trajanje:9 ur (6 obiskov po 90 minut)
Termin:Srede po urniku med 20.00 in 21:30
Cena:250 € + DDV (305 €)
Lokacija:Spletna komunikacijska platforma
Naslednjič:Prvi termin 3.7.2025
Prijave:info@sirovnikinstitute.com