23.9. – 25.9.2022 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

 

 

 

Modrost Duše & Sporočila Prejšnjih Življenj

Spoznajte znake na vaši življenjski poti, ki vam jih pošilja Duša in vaši Duhovni Vodiči. Pridobite znanje o svoji Duši, njeni naravi, brezsmrtnosti in neomejenosti. Srečajte bogato preteklost vaše Duše in prejmite njene Modrosti. Osvojite praktične vaje in tehnike za doseganje transformacije vašega življenja, odnosov, emocionalnih in mentalnih stanj. Doživite razširjena stanja Zavesti, ki sooblikujejo vaše duhovno, mentalno in fizično ravnovesje. Prepustite se Transformacijskim energijam, ki prežamejo vaše Bitje in vas popeljejo v višja stanja Zavesti, osvobajajo vašo Usodo in Namen, s katerim ste na tem Svetu v tem Življenju. Pridobite znanje o Sebi.

Izkusite Zavest svojega Duhovnega Bitja ki je vseprisotno, a mnogim nedostopno, skrito v ozadju, a hkrati intenzivno in močno. V nekaj korakih boste sprejeli znanje kako premagati iluzije Ega in se povezati z Energijo Višjih Stanj svojega Bitja. V prvem koraku prepoznavamo znake, ki nam jih pošiljajo Duša in Duhovni Vodiči. S Transcendentalno hipnozo vstopamo v močan proces prebujenja Višje Zavesti. Začutite, kako se vaša Duša prebuja v močnih naravnih tokovih Energije, očistite se preteklosti v Ljubezni, ki jo prejemate iz Višjega Stanja Zavesti.


Znotraj vortexa, Portala Svetlobe, vstopamo v Sveto Tišino. Tu postanemo eno s sveto energijo Naravnih elementov.


Osvobodite blokade z bujenjem spominov vaše Duše, ko odstiramo Mozaik našega brezsmrtnega obstoja skozi čas in prostor. Prepoznajte se v drugih časih in telesih in dovolite, da se v vas prebudi spoznanje Namena, s katerim ste tu in zdaj!

Soba brez knjig je kot telo brez Duše. Cicero

 

Kar zadovolji Dušo je Resnica. Walt Whitman

 

Besede so pretveza. Notranja vez je tista, ki pritegne osebo v odnos z drugo osebo. Rumi

 

Več Delavnic  

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja
Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja

Delavnica Samohipnoza za višjo kvaliteto življenja je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja ter si vzeti čas zase, v trenutek, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje podzavesti smo bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje! Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

23.9. – 25.9.2022  Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše
23.9. – 25.9.2022 Transformacijski Vikend Retreat Mozaik Duše

V tej delavnici se bomo posvetili večnemu vprašanju človeka: Zakaj sem tukaj in kaj je moj namen? Kako lahko zaživim svoj namen? Ko prepoznamo vlogo Karme, karmičnih vzorcev ter načine kako se jih osvoboditi, lahko v ta novoustvarjeni prostor prikličemo nove manifestacije svoje Usode. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Delavnica Igra Božanskega Otroka
Delavnica Igra Božanskega Otroka

Globoko v nas biva delček, ki je izviren, nežen in zelo iskren. V svoji najbolj jasni različici je čista Luč, Nedolžnost in Čistost. Imenujemo ga Božanski Notranji Otrok. Preden smo odrasli v svet ki nas obdaja, smo vsi doživeli to nedolžno in srečno stanje bitja: Notranji Jaz Božanskega Otroka. Kliknite tukaj in si oglejte vsebino delavnice.

Podrobnosti o programu

Termin:petek, 23.9. - nedelja 25.9.2022
Cena:350 € + DDV (427€)
Lokacija:Kranjska Gora
Prijave:Pošljite mail na info@sirovnikinstitute.com in pridobite katalog.