282015Okt
Srečanje z Boginjo

Srečanje z Boginjo

V našem življenju in v nas samih so sile, ki so mnogo močnejše od našega Zemeljskega Jaza. V daljni preteklosti so bili ljudje še kako zavestni teh močnih energij Zavesti, s katerimi so se lahko povezali in delovali v harmoniji z njimi. Človek je ustvarjen z veliko večjim potencialom kot lahko mnogi to sploh občutijo ali izkusijo tekom svojega življenja. Ne glede na to, znotraj nas samih obstoji nivo zavesti, s katerim vzpostavimo kontakt s svojo Dušo in tu se prebuja aktivacija energije in znanja, ki jih naša Duša nosi v sebi. Vedno se lahko povežemo z neskončnim Poljem izkustva, modrosti, znanja, uvidov in sil manifestacije, ki obstajajo zato, da bi nam služile.

Mi smo del teh sil in te sile so del nas. Vse kar je tako močno in brezmejno in kar smo ljudje poiemenovali z Božanskim, ni oddaljeno nekje daleč med zvezdami temveč se nahaja globoko v nas, čakajoč na pravi trenutek, ko se prebudi in manifestira. Spominjam se ženske, ki je k meni prišla v petem mesecu nosečnosti. Želela je, da v hipnozi sreča Dušo svojega otroka in da se poveže z ustvrjalnimi salami, ki sodelujejo pri stvarjenju novega življenja znotraj njenega telesa. Hitro in lahkotno sva vstopili v zelo globok trans in se združile z vizijo.

Znašli sva se v neskončnem prostoru, ki je vibriral v srebrni svetlosti zvezd, modrem energetskem polju ljubezni in rožnatih stebrih svetlobe. Občutek je spominjal na prostranstvo neskončnega, a hkrati znotraj prelepega svetega hrama. V samem središču tega hrama je gorel ogenj, ki je istočasno deloval kot vir in je tako menjal obliko iz izvira v ogenj in iz ognja v izvir. Počasi sva se bližali temu močnemu magnetnemu polju, ki nas je vleklo k sebi in vase. V tem trenutku sva občutili močan občutek ljubezni in strahospoštovanja. Pred nama se je pojavila prelepa prelepa svetla boginja. V trenutku sem se zavedla, da stojiva pred ženskim aspektom Božanskega. Nežno se je dvignila nad naju in se dotaknila najinih maternic: “Jaz se nahajam v vsaki ženski, jaz se izražam skozi vsako žensko telo, jaz sem sila, ki ustvarja življenje”. V tem trenutku se nama je približala Duša, čista in svetla, objla je svojo mamo in se nežno spojila z njenim telesom. Mlada mama je doživela vizije, slike iz tozemeljske prihodnosti in prevzel jo je popolni mir in sreča.

Po vračanju iz stanja transa sva sedeli v prostoru, ki je vibriral z energijo Božanske Ljubezni in prisotnosti. Pogledala me je in dejala: “Ko enkrat srečaš Resnico, življenje postane morje miru, sreče in zadovoljstva. Zdaj vem, da bo vse v redu.”

Objeli sva se in mirno je odšla skozi vrata… Jaz pa sem razumela, da moram to sporočilo prenesti vsem ženskam in mamam…


Zadnji Blog  

Tudi to bo minilo: Čas in Zavest

Tudi to bo minilo: Čas in Zavest

Podzavestni um ne pozna časa. To pomeni, da v podzavestnem umu ni predstave o linearnem času, kot jo imamo v...

Bori se ali pobegni!

Bori se ali pobegni!

Ste kdaj doživeli mučen in boleč napor, ko ste ‘vse naredili prav’, si postavili cilje, trdo delali, da bi jih...

Je sprememba možna?

Je sprememba možna?

V zgodnjem otroštvu nam je dana emocionalna atmosfera, iz katere izhajajo tudi vsi naši spomini in vzorci.